23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

CHP’den Mersin mitingine çağrı: Canı yanmış vatandaşlarımızla haykıracağız
   

CHP kurmayları 4 Aralık’ta Mersin’de yapılacak büyük miting öncesinde Mersin’de incelemelerde bulundu, miting hazırlıklarını değerlendirdi.

 
   

Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Veli Ağbaba ve Ali Öztunç’un da aralarında yer aldığı heyet Mersin, Karaman, Niğde, Hatay, Osmaniye, Maraş, Adana il başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantılara Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile ilçe belediye başkanları da katıldı.

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, “Mersin’de tarihi bir dönemecin eşiğindeyiz. Ülkeyi ağır ekonomik krize, büyük bir yönetim kaosuna sürüklemiş bu iktidara 4 Aralık Cumartesi Günü çıkış kapısını göstereceğiz.

Uçuruma doğru yuvarlanmakta olan bu ülkeyi kurtarabilecek tek güç milletin iradesidir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu milletin iradesinden kaçanlara milletin sesini duyurmak için meydanlara çıkıyor. 4 Aralık Günü milletin sesi Mersin’den öyle bir yükselecek ki; milletin iradesinden kaçılamayacağını herkes görüp anlayacak” dedi.

“EKSİK OLAN SANDIĞIN VATANDAŞIN ÖNÜNE GELMESİ”

 

Türkiye’nin hızlı bir şekilde erken seçime gitmesi gerektiğine işaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da, “Biz ne zaman erken seçim desek AKP’liler bir dış güçler masalıdır anlatıyorlar. Biz istiyoruz ki üç yıldan beri süren krizi çözme iradesi AKP’de yok.

Sandık bir an önce vatandaşın önüne gelsin, vatandaş kendi tercihini kullansın. CHP ve Millet İttifakı’nın güçlü kadroları Türkiye’yi bu sorunlu dönemden çıkarmak için elinden gelen çabayı ortaya koyacak.

Bununla ilgili kadrolarımız ve çözüm önerilerimiz hazır. Eksik olan sandığın vatandaşın önüne gelmesi. Türkiye öyle bir hale geldi ki 2002 yılında kimseye danışmadan Başbakan Yardımcısı iken kendi partisi üzerinden yapmış olduğu açıklamayla Türkiye’yi erken seçime götürenler, bugün erken seçim isteyenlere ‘Hain’ diye suçluyor” dedi.

 

Güçlü bir seçim çağrısı yapmak, tüm Türkiye’ye, ülkenin içinde bulunduğu koşulları anlatmak, çözüm önerilerini söylemek ve milletin sesini tüm Türkiye’ye duyurmak için 4 Aralık Cumartesi Günü Mersin’de, Mersin ve civar illerdeki il başkanlarının çalışmasıyla bir miting yapacaklarını kaydeden Salıcı şunları söyledi:

Türkiye’ye neden erken seçime ihtiyaç olduğunu Mersin’den haykıracağız. Bu çalışmalarımızdan rahatsızlar. Ellerindeki tüm imkanları kullanarak Tayyip Erdoğan’a vermiş oldukları Cumhuriyet Meydanı’nı cumhuriyetin kurucusu, önümüzdeki dönemin iktidarı CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na vermemek için ellerinden geleni yaptılar.

Korkunun ecele faydası yok. Geliyor gelmekte olan. Ne yaparsanız yapın 4 Aralık günü Mersin’den tüm Türkiye’ye canı yanmış vatandaşlarımızla birlikte geçmişte AKP’ye, MHP’ye oy vermiş ama bu basiretsizlikleri görüp ‘Bir daha bunlara oy vermem’ diyen vatandaşlarımızla beraber Türk bayraklarımızla hep beraber haykıracağız.

O sandık vatandaşın önüne gelecek. Vatandaş da gereği ne ise yerine getirecek. Bundan kaçış yok. Buradan ülkeyi güçlendirilmiş parlamenter sistemle tanıştıracak yolun adımlarını atmaya başlayacağız.”

 

YOKSUL DAHA DA YOKSULLAŞIYOR”

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı da Türkiye’nin 2018 yılından beri bir ekonomik kriz içinde olduğunu belirterek şunları söyledi:

Salıcı, “Tayyip Bey ne zaman konuşsa bu ülke yoksullaşıyor, Tayyip Bey ne zaman konuşsa bizim Cumhuriyet tarihi boyunca dişimizden tırnağımızdan artırdığımız malımız, mülkümüz, ortaya koymuş olduğumuz milli servetimiz azalıyor.

Yabancılara kelepir bir Pazar haline gelen bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Yoksul daha da yoksullaşıyor, orta direk ortadan kalkmış durumda. Zenginler, beşli çete, dolar ve Euro ile para kazananlar, ballı ihaleler alanlar, sarayın etrafında dolananlar bu işten zenginleşiyor. Bu gidişe bir dur demek lazım” dedi.

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA