13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Nokta Okçuluk Mersin’den kulüpler şampiyonasında 3’ü birincilik 9 madalya
   

Mersin’de 1920 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Kulüplerarası Okçuluk İl Şampiyonasında Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü, 3 birincilik, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük elde etti.

 
   

Kulüplerarası Okçuluk İl Şampiyonası 1920 Haziran tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirildi. 87 kişinin katıldığı şampiyonada, olimpik yay yıldız erkekler kategorisinde toplamda 720 puan üzerinden 602 puan atan Ali Bartu Özbay, makaralı yay yıldız erkekler kategorisinde 607 puan atan Furkan Duran ve makaralı yay 1112 yaş küçük erkek kategorisinde Mustafa Özkan birinci olarak altın madalyanın sahibi oldu. Yarışmada, makaralı yay yıldız erkekler kategorisinde Göktürk Harikçi üçüncü, makaralı yay 1112 yaş küçük kızlar kategorisinde Ayşe Ecem Nurdan ikinci, makaralı yay 1112 yaş küçük erkekler kategorisinde Hakkı Efe Düzenli ikinci, Arda Dikme ise üçüncü oldu. Olimpik yay 910 yaş minik kızlar kategorisinde Nur Eker ve 1112 yaş küçük erkekler kategorisinde Uraz Morgül de ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.


Olimpik Yay Yıldız Erkekler İl Şampiyonu olan Ali Bartu Özbay, okullar arası yarışmada kötü bir sonuç aldığını ve buna çok üzüldüğünü ifade ederek, "Haftanın en az 5 günü çalışarak bu yarışmaya katıldım ve çalışmalarımın karşılığını il şampiyonu olarak aldım. Hedefim ilerleyen süreçlerde Türkiye Şampiyonu olmak” dedi. Yarışma ile ilgili değerlendirmede bulunan Nokta Okçuluk Mersin Spor Kulübü Başkanı Aytekin Ataş ise “Kulübümüz adına alınan başarılar için gerçekten çok mutluyuz. Ancak şunun da bilinmesini isterim ki bizler için asıl başarı madalyanın ötesinde çocuklarımızı spora yönlendirmek, onlar için sporu bir yaşam tarzı haline dönüştürmektir. Çünkü spor kişinin bedenini ve ruhunu rahatlatan en güzel aktivitedir. Umuyoruz ki ilerleyen günlerde aldığımız bu başarıların devamı gelecektir. Sporcularımızın almış olduğu bu başarılarda emeği geçen antrenörlerimize ve başarılarımızın asıl mimarı anne ve babalara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. Bir sevindirici haberin de Ankara’dan geldiğini ifade eden Ataş, “15 20 Haziran 2022 tarihleri arasında Ankara’da yapılan 15 Yaş Altı Badminton Türkiye Şampiyonasına katılan sporcumuz Elif Nisa Güllük, bin 200 sporcu içerisinde elemeler sonucu ilk 16’ya kalma başarısı gösterdi. Bu başarıyla sporcumuz sevincimize sevinç katmış ve Milli Takım yolculuğunun ilk basamaklarına adım atmış oldu. Sporcumuzun almış olduğu başarıda emeği geçen kıymetli antrenörümüz Hakan Uysal’ı da ayrıca kutluyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

kaynak:iha

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA