13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

CHP Kadın Kolları’ndan Salgına Karşı Bilgilendirme
   

CHP Kadın Kolları, sosyal medyayı yeteri kadar kullanmayan yaşlı vatandaşların koronavirüs salgınıyla ilgili doğru bilgilendirilmesi amacıyla Türkiye genelinde 81 ilde ekip oluşturdu.

 
   

CHP Kadın Kolları, ülke genelinde koronavirüs salgınına karşı sosyal medyayı kullanamayan ve bilgiye ulaşamayan yaşlı vatandaşlar için özel bir çalışma başlattı. Buna göre 81 ilde CHP’li kadınlar tarafından oluşturulan ekipler, yaşlı vatandaşlara telefonla ulaşarak kendilerini yalnız hissetmemelerini sağlamak ve destek olmak amacıyla görüşmeler gerçekleştirmeye başladı.

CHP’li kadınların oluşturduğu ekipler, koronavirüs salgınıyla mücadelede doğru bilgiyi ulaştırmayı amaçlıyor. Bu kapsamda CHP’li kadınlar, yaşlı vatandaşlara sosyal izolasyon ve sosyal mesafenin önemini anlatıyor. CHP’li kadınlar, yaşlı vatandaşlardan evlerine misafir kabul etmemeleri ve çok acil bir durum olmadıkça evden dışarı çıkmamaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor.

CHP’li kadınlar, temel ihtiyaçlarının karşılanması ve alışveriş gibi dışarı çıkılması gereken durumlarda yaşlı vatandaşlara destek de veriyor. Türkiye genelinde gerçekleştirilen destek çalışması kapsamında CHP’li kadınlar düzenli aralıklarla telefon görüşmeleri yapmaya devam ederek yaşlı vatandaşlara salgınla mücadelede destek olmaya ve durumlarını kontrol etmeyi amaçlıyor.

Ekipler, yaşlı vatandaşların bilgilendirilmesinin yanı sıra yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlar için de ayrı bir çalışma başlattı. Bu kapsamda CHP’li kadınlar, her mahallede işten çıkarılan ve geliri olmayan aileleri tespit ederek ihtiyaçlarının karşılanması için CHP’li belediyelerle iletişime geçecek.

YARDIM TALEPLERİ ARTTI

Öte yandan koronavirüs salgınının ardından vatandaşların CHP Genel Merkezi’ne yaptığı başvurularda yardım talepleri ağırlık kazanmaya başladı. CHP Halkla İlişkiler Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaya göre 6 Nisan - 12 Nisan 2020 tarihleri arasında partiye yapılan başvuruların yüzde 41.89’unu yardım talepleri oluşturdu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA