13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Mersin Büyükşehir’den Asırlık Çınara Yardım Eli
   

Salgın sürecinde halk sağlığını ön planda tutarak, sürekli dezenfekte faaliyetleri yürüten Büyükşehir ekipleri, kundaktaki bebeğin mamasından yaş almış yurttaşların gıda ihtiyacına kadar kapıları çalmaya ve yüzleri güldürmeye devam ediyor.

 
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Başkan Vahap Seçer’in öncülüğünde, sorumluluk alanının her köşesinde vatandaşlara dokunmaya, onların sıkıntılarına merhem olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’ta tek başına yaşayan 103 yaşındaki Bekir Yıldız’ın yardımına koştu.

103 YAŞINDA TEK BAŞINA YAŞIYOR

Koronavirüs (COVID-19) sürecinde sağlığın yanı sıra ekonomik dar boğaz nedeniyle ortaya çıkan sıkıntıları en aza indirebilmek için sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediyesi, kundaktaki bebeğin mamasından yaş almış yurttaşların gıda ihtiyacına kadar kapıları çalmaya ve yüzleri güldürmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Tarsus’un Gazipaşa Mahallesi’nde bulunan tek katlı evde, tek başına yaşayan 103 yaşındaki Bekir Yıldız.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BEKİR AMCA’YI YALNIZ BIRAKMADI

Eşi uzun yıllar önce vefat eden, çocukları da yaşam mücadelesinde başka şehirlere çalışmaya gidince, tek başına yaşamaya başlayan Bekir Amca’yı evinde ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü personeli, kendisine gıda ve sağlık paketi verdi.

Komşuları ve mahalle muhtarı Aydın Kızıltaş’ın destekleriyle hayata tutunan ve 4 yıl askerlik görevini yerine getirdiğini gururla söyleyen 103 yaşındaki Bekir Yıldız, birkaç sene öncesine kadar çalıştığını ve her zaman sağlığına önem verdiğini ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi’nin Tarsus’ta da açtığı Aşhane’den her gün düzenli olarak sıcak yemek verilmeye başlanan Bekir Yıldız, “Bu Koronavirüs salgınının bir an önce son bulması tek dileğimdir. Kapımı çalan ve destek olan Büyükşehir personeline, diğer yetkililere ve Sayın Başkan Vahap Seçer’e teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Aydın Kızıltaş ise Bekir Amca’nın mahalleli tarafından çok sevildiğini ve komşularının elinden geldiğince destek olduklarını belirterek, “Tabi ki Büyükşehir Belediyesi’nin, ona destek olması çok iyi oldu. Salgın süresince Büyükşehir ekiplerimiz, mahalle genelinde ihtiyaç sahibi insanlarımıza koli, süt ve yemek dağıtımı yapıyor. Bu noktada çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA