23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Erdemli Ticarette Yeni Bir Boyuta Geçiyor
   

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada, tüm esnaf ve tarım üreticilerine web sitesi hediye edeceklerini açıkladı

 
   

Bu projeyle amaçlarının, üretici ve esnafları doğrudan son tüketiciye ulaştırmak olduğunu söyleyen Başkan Mükerrem Tollu, projenin başladığını ve başvurularını yapıp, eğitim videolarını izleyen herkesin web sitelerini teslim alacağını duyurdu.

E-ticaretin, birçok nitelikli tarım ürünüyle; hali hazırda ulusal ve uluslararası tarım sektöründe tek söz sahibi olan Erdemli ilçesine, katacağı değerlere dikkat çeken Başkan Tollu, son tüketiciyle direkt iletişim, ulusal ve uluslararası dijital pazarlarda var olma, yeni dünya düzeninin içerisinde Erdemli markalarının da en doğru şekilde yer alması gerektiğini belirtti.

Dijital dönüşümün günümüzdeki önemi, ticaret yöntemlerinin teknolojiyle paralel olarak dönüşmesi, tüm markalar ve kurumsal yapılar için globalleşme zorunluluğunu doğurdu. Bu durum sektörde var olacak olan firmaların sadece yenilikçi ve ilk olmalarıyla mümkün.

ARTIK İSTEYEN HERKES E-TİCARET UZMANI OLABİLECEK

Erdemli Belediyesi bu dönüşümde vatandaşlarına sadece e-ticaret sitelerini hediye etmekle kalmıyor, gerekli tüm eğitimleri de veriyor. Projenin başarısı, sürdürülebilirliği ve maksimum başarıyı hedefleyen Erdemli Belediyesi, belirlediği konu başlıklarıyla detaylı e-ticaret eğitim videoları hazırlıyor. E-ticarette temel kavramlar, ürünlerinizi nasıl kategori edeceğiniz, hangi yollarla son tüketiciye ulaştıracağınız, lojistik altyapınız, e-fatura ve müşteri ilişkilerinize dek her şey bu projede düşünülmüş.

VERGİ LEVHANIZ VE TARIM ÜRETİCİ BELGENİZ YETERLİ

Proje kapsamında ön başvurular toplanmaya başlandı. Vergi levhanız, ticaretini yapacağınız ürünleri faturalandırmak için zorunlu tutuluyor. Vergi levhanız ve tarım üreticisi olduğunuza dair e-devlet sistemi üzerinden alabileceğiniz evraklarla, Erdemli Belediyesi e-ticaret başvuru kanalları üzerinden başvurunuzu yapın.

EĞİTİM VİDEOLARINI İZLEYİN

Kendi başarı hikayelerini yazmak isteyen esnaf ve üreticiler için Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, doğru bir matematikle e-ticarette başarının kolay olduğunu, videoları izleyerek herkesin kendi internet sitesini tasarlayıp, ticarete başlayabileceğini aktardı.

‘DİJİTAL DÜNYADA SİZDE YERİNİZİ ALIN’

Erdemli Belediyesi, web sitelerini değerli hemşerilerine, Erdemli'ye kattıklarına nacizane bir karşılık olarak hediye ediyor ve ticaret deneyimleri sürecinde destek oluyor. Bu süreçte birlikte ve yenilikçi çalışmalarına hemşerilerini de ortak eden Erdemli Belediyesi Dijital Belediyecilik anlayışıyla, yeni bir dönem başlatıyor.

E-ticaret başvurularınız için, Whats App iletişim hattı 0542 527 05 02 ön taleplerinizi toplamayı bekliyor.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA