23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Ceren’in Gitar Hayalini Büyükşehir Gerçeğe Dönüştürdü
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, toplumun tüm kesimlerine ve her yaş grubundan yurttaşlara ulaşmaya devam ediyor.

 
   

Koronavirüs (COVID-19) salgını süresince sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek toplumun tüm kesimlerine ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi, her birinin farklı hikayesi olan ve yaşadıkları rahatsızlıklar nedeniyle evden çıkamayan her yaş grubundan yurttaşın kapısını çalmaya devam ediyor. Büyükşehir, farklı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gören 13 yaşındaki Ceren’e sürpriz doğum günü partisi gerçekleştirdi. Ceren’in en büyük hayali olan bir gitara sahip olma isteğini ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer yerine getirdi.

CEREN’İN GİTAR HAYALİ GERÇEK OLDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hayatına dokunduğu kişilerden biri de Tarsus’ta yaşayan 13 yaşındaki Ceren Başgut oldu. Tarsus’ta Şehit Kerim Mahallesi’nde, eski yapı taş binada annesi ve ablası ile mütevazi bir yaşam süren orta son sınıf öğrencisi Ceren’in, tip 1 diyabet ve kalp kapakçıklarında rahatsızlıkları bulunuyor.

Gülen yüzüyle çevresine ışık saçan Ceren’in en büyük hayali ise gitar sahibi olmaktı. Geçtiğimiz günlerde Ceren’in isteğini öğrenen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, doğum gününün de yaklaşmasıyla hazırlıklara başladı. Büyükşehir ekipleri hazırladıkları doğum günü pastası ile birlikte Ceren’in annesi Dürdane Ösme ve ablası Senem Yaren Başgut’la birlikte yaşadıkları evin kapısını çaldı.

Mumları yanan doğum günü pastasını gören Ceren, büyük heyecan yaşadı. Mumları söndürdükten sonra ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kendisine gönderdiği gitar ve diğer hediyeler takdim edildi. Giysi ve kitap armağanlarını sevinçle alan Ceren, hayallerini süsleyen gitarın da kendisine hediye edilmesi sırasında bu kez sevincini gülücükler saçarak gösterdi.

ANNE DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Kızı Ceren’in küçük yaşlarda yakalandığı hastalıklar nedeniyle tedavi gördüğünü ve özellikle Koronavirüs sürecinde onu koruma adına daha hassas davrandıklarını kaydeden anne Dürdane Ösme, “Sürpriz doğum günü oldukça moral oldu. Özellikle hediyeler verilmesi kızımı daha da mutlu etti. Onun yaşadığı bu mutluluk, dünyalara değer. Başkan Vahap Seçer’e ve tüm arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

İLKOKULDAN BU YANA EN BÜYÜK HAYALİYDİ

İlkokul 3. sınıftan bu yana bir gitara sahip olmak istediğini ifade eden Ceren Başgut ise, “Gitar çalmak istiyordum. İlkokul 3. sınıftan bu yana en önemli hayalim buydu. Şimdi hayalim gerçekleştiği için çok çok mutluyum. Teşekkür ediyorum” dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA