23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Annesi Tarafından Sokağa Atılan Çocuk: "Ağlayarak Karakola Sığındım"
   

Mersin’in Tarsus ilçesinde velayeti anne ve babasında olan 15 yaşındaki çocuk, annesi tarafından beş parasız kovulduğunu iddia etti.

 
   

Mersin'de, iddiaya göre annesi ile birlikte yaşayan 15 yaşındaki M.K.T. 8 Nisan 2020 tarihinde kendisine sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen sokağa atıldığını söyledi. Gözleri dolarak başında geçenleri anlatan M.K.T. "Babam ve annem 5 yıldır ayrılar. Annem 5 yıl sürece babamla görüşmeme hiç izin vermedi. Biz babamı kötü bildik. 8 Nisan 2020 tarihinde ise annem bana 'ben evleneceğim, başının çaresine bak, evleneceğim adam seni istemiyor' diyerek evden kovdu. Sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen sokağa atıldım. 15 yaşında olmam nedeniyle ağlayarak polis karakoluna gittim. Ne yapacağımı bilemiyordum. Babamı aradım, 5 yıldır görüşemediğim babamla orada görüştük. Dakikalarca babama sarılarak ağladım, babam 'hiçbir şeyi kafana takma' dedi. Yaşımın küçük olduğunda hiçbir şeyin farkında değildim, babamı kötü biri olarak biliyordum. Babam bize her türlü desteğini sağladı" dedi.

"Üstüm aranarak evden kovuldum"

Annesi tarafından telefon, bilgisayar ve kişisel eşyalarına el konularak evden kovulduğunu anlatan M.K.T., "Annem, telefonumu bilgisayarımı ve eşyalarımı elinden alarak evden kovdu. Annem beni evde kovduğu zaman üstümü arayarak anahtarımı bile elimden aldı. Annem eski okulumdan alarak, okul ücretini ödemeyeceğini söyledi. Babama her şeyi anlattım, babam bana yeni kıyafet, bilgisayar, telefon ve her şeyimi aldı. Yeni bir özel okula yazdı, babama teşekkür ediyorum. Babamın bize yatırdığı nafakaya bile annem göz dikti. Bize gönderilen nafakaya icra koydurdu. Mantık olarak düşünülürse bana gelen nafakaya nasıl göz dikersin. Sen nasıl bir annesin. Seni anlayamıyorum. Kardeşim ve bana çok zulüm etti. Artık bizi rahat bırak. Sen nasıl bir annesin, hem çocuğunu okulda alıp, hem de 5 parasız evden kovabilirsin. Nasıl umursamazca davranabilirsin. Şu an kardeşimle hukuken görüşebilirim, ama izin vermiyorsun, kardeşimle görüşmeme izin ver. Beni ve kardeşimi artık rahat bırak, bize zulüm etmeyi de bırak. Burada yetkililere sesleniyorum benim ve kardeşimin sağlıklı bir geleceği olması için ikimizin de velayeti babama geçmesini istiyorum. Babam da bu konuda mücadele vereceğine inanıyorum. Kardeşimin annemle yaşamasını istemiyorum. Benim kıyafetlerimi, bilgisayarımı bana ulaşmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA