23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Siteler Mahallesinin 11 Sokağı Baştan Sona Yenilendi
   

Akdeniz Belediyesi’nin; Siteler Mahallesi’nin 11 sokağında başlattığı asfalt, kaldırım ve bordür yenileme çalışması tamamlandı.

 
   

Akdeniz Belediyesi; bir yandan ilçe genelinde Koronavirüs salgını ile kesintisiz şekilde mücadele ederken, diğer yandan vatandaşlar ve mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri de yerine getirmeye devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü’nün, Siteler Mahallesi’nde, geçen haftalarda başlattığı yenileme çalışmalar sayesinde, 11 sokağın önce kaldırım ve bordürleri yenilendi. Ardından iş makineleri yardımıyla sokaklara asfalt dökülerek, mahalle yeni ve tertemiz bir görünüme kavuştu. Çalışmalar sayesinde Siteler Mahallesi sakinleri, yazın toz ve topraktan, kışın da çamur eziyetinden kurtulmuş oldu.

BAŞKAN GÜLTAK; “İHTİYACI OLAN BÜTÜN MAHALLELERİMİZDE GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Koronavirüs salgını ile kesintisiz mücadele ederken, vatandaşların ihtiyaç duyduğu hizmetleri de yerine getirdiklerini belirtti. Bir yıl içerisinde ikinci asfalt-kaldırım ihalesini yaptıklarını kaydeden Başkan Gültak, her mahalleye hizmet verileceğini; bu çalışmaların her yıl süreceğini belirtti.

Başkan Gültak; “Akdeniz’i değiştirip dönüştüren, ilçemizde yaşamı güzelleştiren hizmet ve projelerimiz devam edecek. Vatandaşlarımız merak etmesin; hizmet bekleyen tüm mahallelerimize ekiplerimiz müdahale edecek, ihtiyaç duyulan tüm çalışmaları yapacak. Halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getiriyor, göreve gelir gelmez ilçemizin ve mahallelerimizin çehresini değiştiren hizmetleri hayata katacağız. Akdeniz halkı, her şeyin en güzeline layıktır. İnşallah kalan 4 yıllık hizmet dönemimiz içerisinde Akdeniz’e ve Akdeniz’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza çok daha kaliteli ve güzel hizmetler sunacağız” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Öte yandan; yaşadıkları sokakları yepyeni bir görünüme kavuşturan hizmet ve çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren Siteler Mahallesi sakinleri, Başkan Gültak ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA