23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Resim öğretmeni Şengül, okulun duvarlarını renklendirdi
   

MERSİN´in Erdemli ilçesinde, Aslanlı Ortaokulu’nda resim ve görsel sanatlar öğretmenliği yapan Şengül Bulutyel, Erdemli Deniz ve Orman Okulu´nun dış duvarlarına öğrencileri bilgilendiren ve hayal dünyalarına dokunan resimler çizdi.

 
   

Erdemli´de Aslanlı Ortaokulu´nda resim ve görsel sanatlar öğretmeni olan Şengül Bulutyel, Erdemli Deniz ve Orman Okulu´nun dış duvarlarına öğrencileri bilgilendiren ve hayal dünyalarına dokunan resimler çizerek görsel bir güzellik katmanın sevincini yaşıyor.


Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, pandemi döneminde çamlık alan içerisinde bulunan Erdemli Deniz ve Orman Okulu'nun duvarlarını çizdiği resimlerle güzelleştiren Şengül Bulutyel'i ziyaret ederek, bu zor dönemde eğitime yapmış olduğu katkıdan ve çizdiği duvar resimleri için teşekkür etti. Açıkyörük, "Burası Türkiye´nin tek Deniz ve Orman Okulu. Burada amacımız öğrencilerimize hem doğayı hem de ormanı sevdirmek ve korumalarını sağlamak amacıyla yapılmış yer. Öğrencilerimiz burada doğadaki malzemelerle eğitim alabiliyorlar. Bizler de buranın daha iyi kullanılması ve çocukların ilgisini çekmek amacıyla güzelleştirmek istedik. Öğrencilerimiz, Deniz ve Orman Okulu'nun girişinde bulunan duvara ilçemizin ender bitkilerinin, ormanın, deniz canlılarının olduğu, minik öğrencilerin olduğu ve öğrencilerin hayal dünyasını geliştiren resimler yapmak istedik ve ortaya çok güzel bir görüntü çıktı. Ben resim öğretmenimiz Şengül Bulutyel´e güzel çalışmasından dolayı teşekkür ederim" dedi.


ÖĞRENCİLERİN HAYAL DÜNYASINA DOKUNUYOR
Görsel sanatlar öğretmeni Şengül Bulutyel ise, "İlçemizde bulunan Deniz ve Orman Okulu´nda öğrencilerimiz hem ormanı hem denizi tanıyorlar. Pandemi döneminde bu okulumuza nasıl bir katkı yapabilirim ve öğrencilerimizin hayal dünyasına dokunarak çalışma yapabilir miyim? diye düşündüm ve yaklaşık 3 ay önce giriş kapısına resim çizmeye başladım. Öğrencilerimiz burada yağmurda ve güneşli havalarda eğitim aldıklarını bildiğim için sarı yağmurluklu öğrenci, ilçemizin ender bitkilerinden kum zambağı, deniz canlılarından caretta ve balık resimleri, ağaç gibi çocukların hayal dünyasında güzel bir yer bırakmak adına resimlerimizi çizdik. Pandemi döneminde yaklaşık 3 ay önce başladığımız duvar resimlerimizi inşallah bahar aylarında tamamlamış olacağız" diye konuştu.

 

 

kaynak:dha

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA