13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

TARSUS BELEDİYESİ HİZMET ATAĞINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR, 2 GÜNDE 10 AÇILIŞ YAPILDI
   

Tarsus Belediyesi halkın acil ihtiyaçlarını karşılamak ve temel sorunlarına çözüm olabilmek için başlattığı hizmet atağını 2 günde 10 açılış yaparak devam ettirdi.

 
   

Tarsus Belediyesi’nin hizmete kazandırdığı tesisler arasında 4 doktor odası, 3 okuma salonu, 2 halk market ve 1 taziye evi bulunuyor. Tarsus Belediyesi’nin halkın temel ihtiyaç ve sorunlarına çözüm sunmak amacıyla gerçekleştirdiği projelerin başında halk marketler zinciri projesi geliyor. Tarsus Belediyesi halk market projesi ile hem küçük üreticiye destekte bulunuyor hem de kent merkezinde yaşayan dar gelirli vatandaşlara ekonomik ürünler sunuyor. Başta süt üreticileri olmak üzere küçük üretici ürününü belediyeye değerinde satıyor, ödemesini peşin olarak alıyor. Dar gelirli vatandaşlar da halk marketin kadın kooperatifleri eliyle üretilen temiz, sağlıklı ve güvenilir gıda maddelerine oldukça ucuz fiyatlarla kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Tüm mahallelerde açılması planlanan halk marketler zincirinin bu ayağında Fahrettinpaşa ve Tekke mahallesinde olmak üzere 2 halk market açılarak halkın hizmetine sunuldu.

BAŞKAN BOZDOĞAN; TARSUS’A AYDINLIĞI GETİRECEĞİZ

Eğiten, Üreten, Sağlıklı ve Kültürlü bir kent olma gayesiyle projeler üreten Tarsus Belediyesi, Verimli, Barbaros ve Altaylılar mahallelerinde olmak üzere toplam 3 okuma salonu hizmete açtı. Kırsal mahallelerde ve kent merkezinde gerçekleştirdiği projeler ile Tarsus halkının sosyal yaşam standardını yükseltmeyi hedeflediklerini dile getirenTarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Altaylılar mahallesinde okuma  salonu açılışında yaptığı konuşmada;” Halkımıza hizmet aşkıyla çalışmasını gerçekleştirdiğimiz sosyal tesisleri, doktor odalarını, muhtar odalarını ve halk marketleri açarken duyduğum heyecanı misliyle okuma salonlarını açarken de duyuyorum. Nefreti hiçbir zaman nefretle yenemezsiniz ancak sevgiyle yenebilirsiniz. Bunların geçtiği tek yol okumak, daha fazla okumak. Ben gençlerimizin özellikle yargılamalarını değil her zaman sorgulamalarını istedim. Çünkü cehaleti, cahilliği elbette yenebiliriz, ama gafleti asla yenemeyiz. Emin olun her okuma salonu açarken büyük bir gurur duyuyorum ve çok mutlu oluyorum çünkü benim verdiğim çok önemli bir söz vardı aydınlığı getireceğiz Tarsus’a demiştim ve bu vesileyle açılışını gerçekleştirdiğimiz Altaylılar Okuma Salonunun şehrimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim “dedi.

Tarsus Belediyesi kırsal mahallelerde muayene olabilmek için uygun ortamları bulunmayan vatandaşların yaşadıkları problemlere çözüm sağlamak için onlara daha uygun ve hijyenik bir ortam yaratmak amacıyla doktor muayene odaları oluşturuyor. Bu kapsamda tüm kırsal mahallerde yapılması planlanan doktor odalarının bu ayağında Çiçekli, Çukurbağ, Hacıhamzalı ve Ardıçlı (Kenzin) olmak üzere toplam 4 doktor muayene odası açılışı gerçekleştirildi. Ayrıca Tarsus Belediyesi tarafından hizmet atağı çerçevesinde yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaşların temel ihtiyaçlarına acil çözümler sunmak amacıyla Akşemsettin Mahallesi’nde Merkez Taziye Evi hizmete açıldı. Yapılan açılış töreninde vatandaşlar dualar ederek hizmetlerinden dolayı Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkürlerini iletti

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA