13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

AKP’li başkan, CHP’li ve HDP’li meclis üyelerini terörist ilan etti!
   

AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’ndeki CHP’li ve HDP’li meclis üyelerini terör örgütü destekçisi olmakla suçladı. Limanın, Atatürk Parkı’na kadar genişlemesinin tartışıldığı sırada konuyu PKK’ya getiren Gültak, meclisi terk etmelerinin Atatürk Parkı konusuyla ilgili olmadığını ileri sürdü.

 
   

Mersin Limanı’nı işleten özel şirketin, Atatürk Parkı’na doğru genişlemek istemesi ve bunun için çalışmalara başlaması Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde hararetli tartışmalara neden oldu. AKP ve MHP grubu, Mersin Limanı’nın Atatürk Parkı’na kadar genişlemesini destekleyici beyanlarda bulundu. AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Gültak’ın Mersin Limanı’nın Atatürk Parkı’na kadar genişlemesini savunduğu konuşma sırasında da tartışmalar yaşandı. Liman ve park üzerine başlayan tartışmalar Mustafa Gültak’ın “PKK terör örgütü müdür değil midir” şeklindeki sorusuyla farklı mecralara girdi. Tartışmaların ardından AKP ve MHP grubu oturumu terk etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MECLİS ÜYELERİNİ HEDEF GÖSTERDİ

AKP’li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, mecliste yaşananlar üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Cumhur İttifakı adına açıklama yapan Gültak, “Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin; 15 Mart 2021 Pazartesi günkü oturumunda yaşanan tartışma ve gerilimler üzerine yapılmak istenen ancak gerçeği yansıtmayan, yalan ve yanlış ifadelere cevap vermek durumunda kaldığımızı belirtmek isterim. Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri olarak oturumu terk etmemizin asıl sebebine açıklık getirmek, konuşulan ve yazılanların ardından bir zorunluluk haline gelmiştir. AK Parti ve MHP’nin Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri olarak oturumu terk etmemizin asıl sebebi; Meclis çatısı altında olupta, başta Avrupa Birliği ve Amerika olmak üzere tüm dünyanın terör örgütü olarak kabul ettiği PKK’ya HDP’li ve CHP’li meclis üyelerinin terör örgütü diyememeleridir. Bu topraklarda canını feda eden binlerce şehidimizi de, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne yapılan hiçbir ihaneti de unutmamız mümkün değildir. PKK’nın terör örgütü olduğu gerçeğini hiçbir şey değiştiremez” ifadelerini kullandı.

TEHDİT İDDİASINDA BULUNDU

Gültak, Cumhur İttifakı adına yaptığı açıklama da, CHP’li üye Abdurahman Yıldız ile HDP’li üye Bedriye Kuş’u ortamı germekle suçladı. Gültak, Akdeniz Belediye Meclisi’nde birlikte çalıştığı HDP’li Ali Tanrıverdi’nin de kendisini tehdit ettiğini ileri sürdü.

 
 
kaynak:mersin yaşam
 
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA