13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Kılıçdaroğlu: 128 milyar doları örtmek için emekli amirallere kelepçe taktılar
   

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, 128 milyar doları örtmek için 80 yaşındaki emekli amirallere kelepçe takıldığını belirterek, şunları söyledi: Yetmedi benim ve arkadaşlarım için dokunulmazlığın kaldırılmasını istediler. Erdoğan kiminle gelirsen gel, vız gelir, tırıs gider! Hesabını soracağım.

 
   

Partisinin grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülke gündemindeki başlıkları değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

– Salgın başladığı tarihten bu yana, olayı politik malzeme yapmamaya özen gösterdik. Hataları, yanlışları ve nelerin yapılması gerektiğini söyledik. Sorun hepimizin sorunu… Hepimize düşen sorumlulukları yerine getirmek durumundayız.

– Vatandaşımız sorumluluğunu yerine getirdi. Saray’da oturanlar salgında üzerine düşeni yapmadı. Kibirle devlet yönetilmez. Devleti yönetenlerin mütevazı olması gerekir. Devleti yönetenlerin sorunu nasıl çözeriz diye düşünmesi gerekir. Bunlar yapmadılar.

SARAY VE BESLEMELERİ FEDAKARLIK YAPMADI

– Herkes fedakârlık yaptı. Kahveci, taksici, çiçekçi, emekli herkes fedakârlık yaptı. Bu insanların çoluk çocuğu var. Bunlar ne yapacak diye sorduk. Biz fedakarlığı tüm toplum yapsın dedik. Ama Saray yapmadı! Saray ve beslemeleri fedakârlık yapmadı. Esnafa, çiftçiye, taksiciye ne verildi, 1000’er lira, üç ay… “İsraftan vazgeçin” dedik. Bir de gidip 52 milyon TL’ye üç tane daha Mercedes daha alıyor. Var olan neyinize yetmiyor sizin?

PROJELERİN TAMAMINI KAMULAŞTIRACAĞIZ

– Dolar garantisiyle yol, köprü yapanlar hangi fedakarlığı yaptılar? Bu soruyu AK Partili vatandaşlarıma soruyorum. Siz maske takmadınız yine ceza geldi. Bu beyler ne yaptı? Milyarları aldılar, hangi fedakarlığı yaptılar? Allah’ın izniyle iktidar olduğumuzda ilk yapacağımız iş bu kamu-özel işbirliği projelerinin tamamını kamulaştıracağız. Bu memleket bu kadar sahipsiz mi? Al paranı kardeşim diyeceğiz.,

 

 

kaynak:sözcü

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA