13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

GND PSİKOLOJİ’DEN AÇILIŞ KOKTEYLİ
   

Psikolog Gözde Nur Özdemir GND Psikoloji’nin açılışı için Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,CHP Mezitli İlçe Başkanı Av.Ulaş Yılmaz Mezitli’lerin yoğun ilgi gösterdiği şık bir davet düzenledi.

 
   

Psikolog Gözde Nur Özdemir GND Psikoloji'nin açılışı için Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,CHP Mezitli İlçe Başkanı Av.Ulaş Yılmaz Mezitli'lerin yoğun ilgi gösterdiği şık bir davet düzenledi. Misafirleriyle yakından ilgilenen Psikolog Gözde Nur Özdemir'in Mezitli / Yenimahalle'deki GND Psikoloji'nin açılışına çok sayıda davetli katıldı.

Açılış Kurdelasını Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,CHP Mezitli İlçe Başkanı Av.Ulaş Yılmaz ile birlikte kesen Psikolog Özdemir yaptığı konuşmada,Bu Mutlu Gününde kendisini yalnız bırakmayıp heyecanını paylaşan Belediye Başkanı Neşet Tarhan,İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz ve dostlarına teşekkür ederken ailesinede şükranlarını sundu.

Başkan Neşet Tarhan, Gözde bizim ailemizin bir üyesi gibidir. Mezitli’de son yıllarda açılan iş yerleri artık çok farklı. Sadece dört duvardan ibaret değil. Bir aile gibiler. Eskiden psikoloğa gitmek utanılacak bir şey gibi görülürdü ama şimdi bu zor günlerde (Deprem,Ukrayna ve Filistin Savaşı gösteriyorki) çok ihtiyacımız var. Geldiğiniz için herkese çok teşekkür ediyorum bende. Kendisinin de iş yerinden beklentilerinin gerçek olmasını, umutlarının gerçek olmasını diliyorum. Hepinize sevgiler saygılar sunuyorum dedi.

Gözde Nur Özdemir

İlköğretim ve lise eğitimini Mersin’de tamamladıktan sonra 2017 yılında Çağ Üniversitesi İngilizce Psikoloji Bölümü’nden yüksek onur derecesiyle mezun oldu. Lisansı esnasında Mersin Alzheimer Derneği’nin projelerinde gönüllü olarak çalıştı. Ayrıca Mersin Toros Devlet Hastanesi ve okul öncesi kurumlarında stajını tamamladı. Mezun olduktan sonra iki yıl boyunca alanda uzmanlaşmak adına birçok eğitime katıldı. Oyun terapisi, duyusal nöroterapi, zeka ve gelişimsel tarama testleri, aile ve çift terapisi, yetişkinler için bilişsel davranışçı terapi çalışmalarına devam etmektedir.

Mezitli’de bulunan  GND Psikoloji'de verilen hizmetler: Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapisi, Aile Danışmanlığı, Vajinismus, Oyun Terapisi, Wisc IV Zeka Testi, Moxo Dikkat Testi, Attentioner Dikkat Eğitimi, Denver II Gelişimsel Tarama Testi, Çocuk ve Ergenlerde Psikolojik Sağlamlık, Pergel İle Sınav Kaygısı, 6 yıl önce Niğde’de kuruldu.

 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA