13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN GÜLNAR ÖĞRENCİ YURDU VE KONUKEVİ HİZMETE DEVAM EDİYOR
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Gülnar ilçesinde hizmete açtığı Gülnar Öğrenci Yurdu ve Konukevi, üniversite öğrencilerine hizmet sunmaya devam ediyor.

 
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin Gülnar ilçesinde hizmete açtığı Gülnar Öğrenci Yurdu ve Konukevi, üniversite öğrencilerine hizmet sunmaya devam ediyor. 

Mersin Büyükşehir`in Gülnar Öğrenci Yurdu ve Konukevi, Gülnar`da öğrenim gören üniversiteli öğrencilerden beğeni topluyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Gülnar Kız Öğrenci Yurdu ve Konukevi Müdürü Arife Çelik, yurt ve konukevinin barınma hizmeti öncelikli olarak  kahvaltı, akşam yemeği, ütü ve çamaşır hizmeti, internet, çalışma salonları, 7/24 sıcak su ile kalorifer gibi imkanlar sunduğunu belirtti. Kız Yurdu`nda 68, Konukevi`nde 52 öğrencinin kaldığını dile getiren Çelik, şunları kaydetti:

“Öğrencilerimiz çok memnun. Gülnar`ı seçmelerindeki en büyük etken, yurt hizmetinin varoluşuydu. Maddi anlamda ailelerimizi de çok rahatlatıyoruz. Özel bir yurdun bu kadar cüzi bir fiyatta hizmet vermesi, alışılmışın dışında. Güvenlik görevlilerimiz 7/24 görev yapıyor. Burada böyle bir yurdun olması, öğrenci sayısını geçmiş yıllara nazaran çok fazla artırdı. Yurda başvurmak isteyen öğrenciler Teksin uygulamasından ve Mersin Büyükşehir Belediyesi`nin web sayfasından bizlere ulaşabilirler.”

Gülnar Konukevi`nde konaklayan üniversite öğrencilerinden bazıları ise hizmete ilişkin duygu ve düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:

-Burak Babaoğlu: “Burada aile ortamını hissediyorum. Ailem Mersin`de ikamet ediyor. Beni Gülnar`a çeken Gülnar Konukevi`ydi. 3 kardeşimden birisi evde kalıyordu ve çok maliyetliydi. Onun yaklaşık beşte bir fiyatına burada konaklayabiliyorum. Yemeğim var, güvenliğimiz mevcut, temizlikle uğraşmıyoruz. Her ihtiyacımız karşılanıyor. Buradaki yetkililer de çok iyiler. Bizi seviyorlar, biz de onları çok seviyoruz.”

-Derviş Mehmet Işıklar: “Yurt bizim için büyük bir olanak. Gülnar`da ev bulmak ayrı, ücret ayrı, yaşamak ayrı bir sıkıntı. Yurt bizim için çok iyi oldu” dedi. Konukevinin çok güzel imkanları olduğunu da dile getiren Işıklar, “Odada televizyonumuz ve süresiz internet var. Ev gibi, hatta evden de iyi diyebiliriz. Maddi açıdan çok uygun. Buradaki yetkililer de anne şefkatini hiç eksik etmediler sağ olsunlar. Temizlik ve güvenlik görevlileriyle de abi kardeş gibiyiz.”

-İrem Koçak: “Kahvaltı uygulamamız var ve her gün farklı yemekler çıkıyor. Kahve ve sıcak su mevcut. Burada bizlere aile ortamını yaşattıkları için de teşekkür ediyoruz. İyi ki yurt uygulaması var. Yurt diğer yurtlara göre bayağı uygun. Ev olsaydı çok pahalı olurdu ve maddi açıdan bizi çok zorlardı. O yüzden mutluyuz burada.”

-Halime Yaman: “Sıcak su, kalorifer, yemek ve her türlü konuda yurdumuz çok güzel. Ücret bakımından da çok uygun. Yurt olmasaydı Gülnar`ı tercih etmezdim. Başkan Vahap Seçer öğrencilerle ilgili her şeyi yapıyor. Mersin`de de çok güzel yerler yaptı. Kütüphane ve diğer ihtiyaçlar konusunda öğrencilere çok güzel katkılar sağladı.”

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA