13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN EMEK EVİ`NDEN BUGÜNE KADAR 2 BİN 448 KİŞİ FAYDALANDI
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı`nın Şevket Sümer Mahallesi`ne yaşama geçirdiği Emek Evi projesinden şimdiye dek 2 bin 448 kişi yararlandı.

 
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı`nın Şevket Sümer Mahallesi`ne yaşama geçirdiği Emek Evi projesinden şimdiye dek 2 bin 448 kişi yararlandı. 

Akdeniz İlçesi`ne bağlı Şevket Sümer Mahallesi`nde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Emek Evi`nde gündelik işlere giden işçilerin sabah işe giderken ve yine iş dönüşlerinde rahat bir ortamda bekleyerek dinlenmeleri amaçlanıyor. Emek Evi`nden özellikle, tarım ve inşaat gibi alanlarda gündelik olarak çalışan vatandaşlar faydalanıyor. 2023 yılı Ağustos ayında hizmet vermeye başlayan Emek Evi`nden bugüne kadar toplam 2 bin 448 kişi faydalandı.

ÜCRETSİZ ÇAY VE ÇORBA İKRAMI  

Hafta içi her gün 03.00 ile 10.00 saatleri arasında hizmet veren Emek Evi`nde işe giden vatandaşlara ücretsiz olarak çay ve çorba ikram ediliyor. 2023 yılı Ağustos ayında hizmet vermeye başlayan Emek Evi`nden bugüne kadar toplam 2 bin 448 kişi faydalandı.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı personeli Rıdvan Çiçek, Emek Evi`nin çalışan emekçiler için açılmış güzel bir mekan olduğunu dile getirerek, “Burası gece 03.00`te açılıyor ve gelen vatandaşlarımıza çorba ikramımız oluyor. Haftanın 5 günü de çay ikramımız oluyor. Çalışanlar buraya gelip kahvaltılarını yapabiliyor” dedi.   

Emek Evi`nden yararlanan vatandaşlar da projeye ilişkin duygu ve düşüncelerini, şu sözlerle dile getirdi:

-Ramazan Görmüş: “Sabah 05.30`da kalkıyorum. Çoğu zaman kahvaltı yapacak zamanım olmuyor. Bu çorba hem bütçeme hem bedenime iyi geliyor. Bu çorbayı dışarda 80 liraya içiyorum. Annem de böyle çorba güzel yapardı.”

-Mehmet Hakkı Yılmaz: “Sabah sıcak çay, sıcak çorba içiyoruz. Gayet memnunuz. Bu bölgede çorba bulmak biraz zor. Çevredeki esnaftan çay alıyoruz ama fiyatlar da malum. Bir poğaçayı 10 liraya alıyoruz. Arkadaşlarım da oldukça memnun. Bu soğuk kış günlerinde içimiz ısınıyor.”

-Riyad Uzunkaya: “Çorbanın tadı bu kadar güzel olmasaydı bu saatte buraya uğramazdım. İş yerinden arkadaşlarımda alıp içiyor ve beğeniyor. Kış günlerinde bize çok iyi geldi.”

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA