13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Kılıçdaroğlu’ndan ‘Listelere Dokunmayın’ Talimatı
   

CHP’de belediye meclisi ve il genel meclisi üyelikleri için aday listeleri hazırlanıyor. Kılıçdaroğlu listelerde sadece kadın ve genç kotalarına uyumun kontrol edilmesini bunun dışında hiç bir şeye dokunulmamasını istedi.

 
   

CHP’de yerel seçimler için belediye meclis üyelikleri ve il genel meclis üyelikleri için il ve ilçelerde hazırlanan aday listeleri Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında onaylanacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun örgütlerden gelen aday listelerine ilişkin yalnızca gençlik ve kadın kotalarının kontrol edilmesi; bunun dışında listelere dokunulmaması yönünde talimat verdiği öğrenildi. Kılıçdaroğlu’nun adaylar üzerinde yeni bir tartışma yaşanmaması için listelerin değiştirilmemesi kararı aldığı ifade edildi.

GENÇLİK VE KADIN KOTASI

Kılıçdaroğlu’nun il ve ilçe örgütlerinden genel merkeze gelen listelerle ilgili gençlik ve kadın kotasına uyulmasını istediği; bunun dışında listelere dokunulmaması yönünde talimat verdiği ifade edildi. Kılıçdaroğlu’nun belediye meclis üyelikleri ve il genel meclisi üyelikleri için yeni bir aday tartışması yaşanmaması için il ve ilçe örgütlerinden gelen listelere müdahale edilmemesi kararı aldığı öğrenildi.

MYK TOPLANTISINDA ONAYLANACAK

CHP ile İYİ Parti’nin iş birliği yaptığı 23 büyükşehir ve 27 il belediyesinde aday listelerinin işbirliği kapsamında hazırlanmasına yönelik iki parti arasında bu hafta başından bu yana görüşmeler yürütüldüğü belirtildi. Aday listelerinin bu kapsamda hazırlanacağı ifade edildi. CHP’de kontrolü yapılan aday listelerinin bugün ya da yarın gerçekleştirilmesi beklenen MYK toplantısında onaylanacağı ifade edildi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA