13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

GÜNDİNÇ; “DEMOKRASİ EKMEK GİBİ, SU GİBİ, HAVA GİBİ OLMAZSA OLMAZ”
   

CHP’li İş İnsanı Taner Gündinç “24 Haziran Türkiye İçin Yeni Bir Sürecin Başlangıcı”

 
   

Mersin iş dünyasının sevilen başarılı iş insanı Taner Gündinç ile Mersin, İstanbul seçimleri ve etkilerini konuştuk.

Gündinç,  gündeme ilişkin yaptığı açıklamasında halkın demokrasinin ne kadar önemli olduğunu ekmek gibi, su gibi, hava gibi olmazsa olmaz olduğunu kavradığını vurguladı.

CHP’li Gündinç, çok çarpıcı noktaları dile getirirken gelecek günler ile ilgili görüşlerini de paylaştı.

“24 Hazirana büyük değişimin ilk kıvılcımı olarak bakmak lazım. Sadece Türkiye de değil dünyada da olağanüstü değişim süreci yaşanmakta. Türkiye’de çok büyük güçlü kitleler, demokrasi yanındaki büyük kitleler büyük bir yelpaze oluşturmuşlardır. Ve demokrasi mücadelesinde sonuca mutlak suretle gideceklerdir. Şimdiye kadar iktidar ve iktidar ile birlikte hareket eden, koalisyon olan grubun gittikçe geriye gittiğini ve çözüm üretemediklerini görüyoruz. Bunun sonucu kaçınılmaz olarak demokrasi güçlerinin etrafında birleştiği Millet İttifakı çok güçlü olarak çıkacaktır.  Bununla birlikte Türkiye çok sağlıklı bir yola girecektir.  Şu bir gerçektir ki; Parlamenter demokrasiye, insan haklarına, hukuka, liberal ekonomiye dayalı büyük bir birikimi var Türkiye‘nin.

Sosyolojik olarakta büyük kitleler, geniş halk kitleleri demokrasinin ne kadar önemli olduğunu ekmek gibi su gibi hava gibi olmazsa olmaz olduğunu kavradı. Bu geniş yelpaze güçlü bir demokrasi hamlesi ile Türkiye’yi çok başka yerlere götürecektir. Bundan hiç kuşkumuz olmamalıdır.”

Başarılı iş insanı Taner Gündinç, gelecek ile ilgili de önemli noktaları belirtirken yaşadığımız yüzyılın önemine dikkat çekti. Dünya ile entegrasyon ve bilgi birikimlerimizi güçlendirmenin önemini vurguladığı sözleri ise şöyle;

“Türkiye de çok geniş kitleler demokrasinin demokrasi mücadelesinde ciddi duruş sergilemekte. Ancak yöneticilerin kavrayamadığı bir şey var insanoğlu buğday ile tanıştıktan sonra o büyük yüzyıllardan sonara en büyük devrimini yaşıyor. Büyük teknolojik devrim. Ve büyük bir kapitalist buhran var Bunlar hep iç içe. Buralara bakarak da Türkiye’yi yorumlamak lazım. Bu büyük teknolojik devrim ile insan da değişiyor. Robotların önümüzdeki süreçte güçlü olacağı, yarı natürel insanların ve tabi insanın, üç güçlü türün mücadelesi onlarla birlikte oluşan teknolojik devrimler bunları iyi anlamamız ve bunlara dönük entegrasyon ve bilgi birikimimizi güçlendirmemiz lazım aksi takdirde dışarıda kalırız.”

 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA