22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

TOROSLAR BELEDİYESİ’NİN STANDINDA TEKNOLOJİK MİSAFİR
   

Toroslar Belediyesi, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi’nde sunduğu projelerinin yanı sıra ’Mini Ada Robot’ ile de etkinliğe renk kattı.

 
   

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğin en dikkat çekici misafiri Mini Ada Robot oldu.

Toroslar Belediyesi'nin "Geleceği Şimdi Yaşa" sloganıyla yer aldığı stantta ziyaretçileri karşılayan ve yerli üretim olan Mini Ada, sempatik hareketleriyle tüm dikkatleri üzerine çekti, 7'den 70'e herkesle sohbet etti, fıkralar anlattı.

Standı ziyaret eden bir gencin;"Şarkı söyler misin?" sorusuna "Çok ısrar ettiniz" cevabıyla yanıt veren Mini Ada, şarkının nakaratını söyleyerek ziyaretçileri hem güldürdü hem de şaşırttı.

Minik Ömer Asaf: "Atsız Başkanıma Teşekkür Ederim"

Mini Ada Robot ile buluşmanın heyecanını yaşayan minik Ömer Asaf da mutluluğunu gizleyemedi. Dünyanın ilk kadın yazılımcısı olan 'Ada Lovelace'nin' adının verildiği Mini Ada Robot da Ömer Asaf'a ismiyle hitap ederek sohbet etti.

Ömer Asaf; "Her gün fotoğraf ve videolarına bakıyordum. Kardeşim de çok seviyor. Burada görünce çok mutlu oldum. Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a Mini Ada Robot ile bizi buluşturduğu için teşekkür ederim" dedi.

Başkan Yılmaz; "Yerli Üretimi Destekliyoruz"

Yerli ve milli üretim olmadan kalkınmanın olamayacağına dikkat çeken Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Geleceğimiz olan yeni nesli yerli ve milli üretime yönlendirmemiz gerekiyor. Toroslar Belediyesi olarak bu konuda öncü çalışmalar yapıyoruz. Bu projelerimizden bir tanesi de Tekno Toroslar. Teknolojik fikirleriyle bilim üretmek isteyen; fakat maddi imkansızlıklardan dolayı yeterli donanıma sahip olmayan gençlerimiz için her türlü imkanı sağlayacağımız Tekno Toroslar Projemiz, Genç Dostu Şehirler Fikir ve Proje Yarışması'nda ödüle layık görüldü. Bu ödülü, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almanın gururunu yaşıyoruz. Yeni dünya düzeninde gençlerimizin rolü çok büyük. Onlar, yenilikçi fikirleriyle üretmek ve atılımlar yapmak istiyor. Biz de onları destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA