Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, vatandaşlarla birebir temas kurmaya yönelik saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Bu kapsamda Tuncer, Kuzucubelen, Kuzucu, Akarca ve Cemilli mahallelerini kapsayan yayla ziyaretleri gerçekleştirerek kırsal mahallelerde yaşayan hemşehrileriyle bir araya geldi.
Ziyaretler sırasında vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tuncer, Mezitli Belediyesi olarak hem kent merkezinde hem de kırsal mahallelerde eşit hizmet anlayışı ile çalıştıklarını belirtti.
Yol, ulaşım, altyapı, çevre düzenlemesi, temizlik hizmetleri ve sosyal alanlarla ilgili konuların ele alındığı ziyaretlerde, ilgili birimlere iletilmek üzere notlar alındı. Başkan Tuncer, sorunların yerinde tespit edilmesinin hızlı çözümler üretilmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.Ziyaretlerde 2026 yılı için planlanan projelere de değinen Başkan Tuncer, özellikle kırsal mahallelerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların öncelikli olacağını belirtti. Altyapı iyileştirmeleri, yol bakım ve onarım çalışmaları, yayla yollarının güvenli hale getirilmesi, sosyal yaşam alanlarının artırılması ve kırsal kalkınmayı destekleyecek projelerin 2026 çalışma programında yer alacağını ifade etti.