22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Büyükşehir’in “10 Kasım Atatürk’ü Anma 10 Yaş Futbol Turnuvası” Sona Erdi
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin geleneksel hale getirdiği “10 Kasım Atatürk’ü Anma 10 Yaş Futbol Turnuvası”nın son golleri atıldı. Oynanan final maçıyla turnuvanın şampiyonu Toros Kartalları oldu.

 
   

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi

 

Turnuva finallerinin oynandığı Büyükşehir Belediyesi Macit Özcan Spor Kompleksi’nde düzenlenen törene; Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz, antrenörler ile çok sayıda sporcu ve ailesi katıldı.

 

Şampiyonluğu elde eden Toros Kartalları’na madalya ve kupaları Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel tarafından verildi. Mersin Büyükşehir Belediyesi turnuvanın ikincisi olurken, madalya ve kupasını Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı’dan aldı. Üçüncü olan Galatasaray Spor Kulübü’ne ise kupa ve madalyasını Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Serdal Gökayaz verdi.

 

 “Güzel bir turnuva oldu”

 

Turnuva şampiyonu olan Toros Kartalları Antrenörü Cemil Can Balgir, turnuva için Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ederek, “Güzel bir turnuva oldu. Çocuklarla iyi eğlendik. Amacımız eğlenmekti zaten; çocuklar da bu amaca ulaştılar. Birinci oldular. Birinci olmak da önemli değil, sonuncu olsak dahi bize bu gururu yaşatan Başkanımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz. Burada olmak, bu onuru yaşamak, Ulu Önder Atatürk’ü anmak bizim için en büyük mutluluklardan birisi” dedi.

 

“Çocukların kendilerini gösterebilecekleri bir platform olması çok güzel bir şey”

 

Galatasaray altyapısında oynayan Ahmet Arif İlhan’ın velisi Elif Berna İlhan, küçük çocukların spor yapmasının önemine dikkat çekerek, “Sadece hayatın ders ya da oyun olmadığı ve çocukların kendilerini gösterebilecekleri bir platform olması ve bu kadar ciddiye alınması çok güzel bir şey. Özellikle 10 Kasım dolayısıyla olması da çok daha özel bir şey” diye konuştu.

 

Birkaç yıldan bu yana spor faaliyetlerinin daha canlı ve coşkulu olduğunu dile getiren İlhan, Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin küçük yaştaki çocuklara spor ve sanat alanında verdiği destekten mutlu olduklarını söyledi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA