22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

SGK Müdür Yardımcısı sosyal medya trolü gibi!
   

Mersin SGK İl Müdür Yardımcısı Suat Turanlı sosyal medya hesaplarından, Cumhuriyet Halk Partisi ve Kemal Kılıçdaroğlu’na hakaret edince CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen konuyu Meclis gündeminde taşıdı.

 
   

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yanıtlanması istemiyle meclis başkanlığına soru önergesi veren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen Mersin SGK İl Müdür Yardımcısı Suat Turanlı’nın sosyal medya hesaplarından, Cumhuriyet Halk Partisine ve Kemal Kılıçdaroğlu’na açık şekilde hakaret ettiğini belirterek “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ‘Tarafsızlık ve Devlete Bağlılık’ başlıklı 7. Maddesine göre devlet memurları siyasi partileri hedef alan ve ayıran tutum ve davranış sergileyemezler. Suat Turanlı ve benzeri davranışlar gösteren kişiler devletin memuru değil; iktidar partisinin memurluklarını yapmaktadır” dedi.

Antmen “Mersin SGK İl Müdür Yardımcıs Suat Turanlı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na açık şekilde hakaret eden paylaşımlarda bulunuyor. Bunlar devlet memuru değil; AKP’nin kapıkulu ve uşağı olmuşlar. Bunun hesabını mutlaka soracağız” ifadelerini kullandı.

Alpay Antmen’in soru önergesinde yer alan sorular şunlar:

 

 

 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun ‘Tarafsızlık ve Devlete Bağlılık’ başlıklı 7. Maddesine aykırı hareket eden Mersin SGK İl Müdür Yardımcısı Suat Turanlı hakkında idari ve hukuki bir soruşturma açılacak mıdır?

– Devletin memuru olmadığı çok açık olan Mersin SGK İl Müdür Yardımcısı Suat Turanlı’yı görevden alacak ve o makama kanunlara uyacak birini getirecek misiniz?

– Suat Turanlı, görevde yükselme sınavından 60’ın altında almasına rağmen nasıl müdür olarak atanmıştır? Aynı sınavda birçok memur sınavda 100’e yakın puan almasına rağmen elenmiş, sıralamaya bile giremeyen Suat Turanlı müdür olarak atanmıştır. Bu kişiyi kim ya da kimler liyakat sahibi olmadığı halde SGK Müdür Yardımcılığına getirmiştir? Bu kişi memurluk yapsın diye mi yoksa siyasi liderlere saldırsın diye mi müdür yardımcısı yapılmıştır?

 

 

 

kaynak:mersin yaşam

 

 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA