22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Büyükşehir, Kadın Eliyle Mersin’i Çiçek Gibi Yapıyor
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi bünyesinde görev alan kadın çalışanlar, sahadaki titiz çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Vahap Seçer’in kentin hijyenini ve görsel estetiğini emanet ettiği kadınlar, Mersin sokaklarında kendi evlerinin işini yapıyormuş gibi canla başla çalışıyor ve kentin çiçek bahçesi görünümünü dört mevsim koruyor.

 
   

Her gün sorumluluk alanlarındaki bölgeleri pırıl pırıl yapan kadınların yanı sıra dikim ekibi de kentin rengine renk, güzelliğine güzellik katıyor. Kış aylarına girildiği şu günlerde çalışmalarına devam eden kadın personel ekibi her mevsimde Mersin’i rengarenk yapıyor.

 

Çiçeğiyle yeşiliyle mis gibi Mersin

 

Başkan Seçer’in göreve geldiği günlerde başlattığı Peyzaj Master Planı’yla kenti güzelleştirecek bitkilerin iklime ve coğrafi koşullara uygun olması için araştırmalar sürdürülmüştü. Başkan Seçer’in kadınlara pozitif ayrımcılık sağlayarak, Büyükşehir bünyesinde istihdamını sağladığı kadın personel ekibi, park ve bahçeler alanında sahada yürüttükleri çalışmalarına devam ediyor. Sorumlu oldukları alanları tertemiz yapan ve rengarenk çiçeklerle bezeyen, Başkan Seçer’in “Sizlere güveniyorum. Mersin’i çiçek gibi yapın” dediği kadınlar, kentte değişimi gün geçtikçe daha da fazla hissettiriyor.

 

Kadın emeği değer kazanıyor

 

Kadın istihdamıyla güçlendirilmiş ekipler, 7/24 hizmet anlayışıyla çalışıyor. Başkan Seçer’in göreve geldiği günden bu yana milyonlarca rengi toprakla buluşturan ekipler, zorlu mevsim koşullarına aldırış etmeden dört mevsim çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanında bulunan cadde, bulvar, sokak ve meydanlarda, park, bahçe ve yeşil alanlarda görev alan personel, merkezin yanı sıra ilçelerdeki temizlik, çiçek, bitki dikim ve bakım çalışmalarını da sürdürüyor.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA