22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Mersin Büyükşehir’in Yılbaşı Stantları 30 Aralık’a Kadar Açık
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin “Stantlarda Emek, Yeni Yılda Huzur Var” sloganıyla 25 Aralık’ta Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda kurduğu “Yılbaşı Üretici Kadın Stantları” 30 Aralık’a kadar devam ediyor.

 
   

“30 Aralık’a kadar Mersin Özgecan Aslan Meydanı’ndayız”

 

Meydan’da kurulan 60 stantta 126 üretici kadın ürünlerini sergiliyor. Yılbaşı konseptli ürünler ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi görüyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nde görevli Burcu Sert, kurulan stantlarla ilgili şunları söyledi:

 

“30 Aralık’a kadar Mersin Özgecan Aslan Meydanı’ndayız. Burada, Mersin’in merkezinde yaşayan üretici kadınlarımızın yılbaşı konseptli ürettiği ürünler sergileniyor. Bu yılbaşında tüm Mersinlileri yılbaşı alışverişlerini yapmaları için buraya bekliyoruz. Hem kadın elinden üretime destek olmak hem de tamamen evde üretim yapan kadınlara bir nebze de olsa bu yıl destek olmaları için bekliyoruz. Ayın 31’inde de burada Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak bir yılbaşı etkinliğimiz olacak. Tüm Mersinlileri ona da davet ediyoruz.”

 

“İlk stant deneyimim, çok heyecan verici”

 

Üretici kadınlardan Sühal Geç, üretime 1 yıl önce başladığını ancak Büyükşehir’in açtığı üretici kadın stantlarında ilk kez yer aldığını belirterek, “Çevremdekilerle başladım. Arkadaşlarım, kuzenlerim almaya başladı. Şu anda da belediyemizin düzenlemiş olduğu etkinlikte yerimi aldım. İlk stant deneyimim. Çok heyecan verici. Yan taraftaki stant arkadaşlarımla tanıştım. Sosyalleşme açısından da çok güzel. Tabii ki herkes kendi deneyimlerinden bahsediyor. İnsanlarla bir arada olmak güzel. Buraya gelsinler, en güzel hediyeler burada. Çünkü el emeği ürünler. ‘El emeği göz nuru’ diyorlar. Gerçekten ilmek ilmek işlediğimiz ürünler. Herkesin farklı ürünleri var burada” dedi.

 

“Önümüz yılbaşı, bence çok uygun bir hediye”

 

Üretici kadınlardan Merve Sönmez de Mersinlileri beklediklerini belirterek, “Belediyenin emekçi insanlara yönelik düzenlediği el emeği ve göz nuru ürünlerinin sergilendiği bir ortam. Yılbaşına dair ürünler var. Öğretmenlerimiz için yaptığımız ürünler var. Çeşitli çizgi film kahramanlarının olduğu ürünler var. Önümüz yılbaşı. Bence çok uygun bir hediye. Balkonlarına, yazlıklarına koyabilecekleri çok uygun bir hediye. Hem ortam hem de ürettiğimiz eserler itibariyle mutlaka gelip görmelerini istiyoruz” diye konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA