22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Mersin’deki hoşgörü ruhu tüm ülkeye örnek olmalı
   

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Huzurun, refahın ve zenginliğin ama önce sağlık dolu günlerin arttığı bir Türkiye hepimizin ortak umududur” dedi. 2022’de toplumun her kesiminde sağduyu, empati, uzlaşma ve dayanışmanın öne çıktığını görmek istediklerini belirten Kızıltan, “Mersin’de Mersinlilerin gösterdiği bu birlik ve hoş görü ruhu ülkeye örnek olmalıdır” ifadelerini kullandı.

 
   

Kızıltan mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“2021 yılı toplumun her kesimi için çok zor bir yıl oldu. Ama her yeni yıl, yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Huzurun, refahın ve zenginliğin ama önce sağlık dolu günlerin arttığı bir Türkiye hepimizin ortak umududur. Mersin iş dünyası olarak, ekonomik büyümenin liderliğini üstlenen, yatırımı, istihdamı ve ihracatı sağlayan ülkemizin girişimcileri, sanayicileri, tüccarları, üreticileri olarak, 2022 yılında toplumun her kesiminde sağduyunun, empatinin, uzlaşmanın, dayanışmanın öne çıktığını görmek istiyoruz. Ülkemizin enerjisi kavgalara, yapay ayrışmalara harcanmamalıdır. Mersin’de Mersinlilerin gösterdiği bu birlik ve hoş görü ruhu ülkeye örnek olmalıdır. Milletimiz bu umudu yüceltenlere, birlik ve kardeşlik mesajlarını öne çıkaranlara hak ettiği saygıyı gösterecektir. Mersin iş dünyası olarak şunu söylüyoruz: Ülkemizi ve Mersin'i ekonomik ve sosyal alanda önemli bir merkez, bir dünya kenti yapabilmek için çıktığımız bu yolda, ortak akıl ve ortak paydayı yüceltmek zorundayız. Bu yolda, sorunlara takılmak değil, çözümlere odaklanmak, sağduyu ile hareket ederek kalıcı çözümlerle sürdürülebilir kalkınmayı başarabilmek amacımız olmalıdır. Bu yeni yılın, büyük önder Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkmayı kendisine rehber edinmiş milletimize ve tüm Mersinlilere sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisiyle, 2022 yılının yeni umut ve başarılara zemin oluşturmasını diliyor, Mersin iş dünyasının ve tüm Mersinli hemşerilerimizin ve Türk milletinin yeni yılını kutluyoruz.”

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA