22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Karne Hediyesi Olarak Kar İsteyen Çocuklar Başkan Tarhan’a Mektup Yazdı
   

Bir grup öğrenci, mektup yazdıkları Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’dan kendilerine karne hediyesi olarak kar getirmesini istedi. Kar isteklerini, “Kar Perisi Başkana Söylemeyi Unutma” başlığıyla mektup haline getiren çocukların her biri kendi el yazısı ile, “Sayın Belediye Başkanımız, 21.01.2022 Cuma günü karne alıyoruz. Bize karne hediyesi vermek ister misiniz? Okulumuza kar istiyoruz. Okulumuza kar getirirseniz çok seviniriz. Sizi seviyoruz. Eğer okulumuzda kar olursa ben kardan adam yapacağım. Arkadaşlarımla kartopunu birbirimize fırlatacağız. Sizi seviyoruz. Okulumuzda kar olursa çok seviniriz. Çocukları mutlu etmek bence çok güzel bir şey.” ifadelerine yer verdiler.

 
   

Çocukların yazdığı onlarca mektup, okul aile birliği tarafından Başkan Tarhan’a ulaştırıldı.

Gönderilen mektupları tek tek okuyan Başkan Tarhan, okulların ara tatile gireceği Cuma günü Merkez Mahallesinde bulunan Yiğitcan Çiğa İlkokuluna kar gönderilmesi talimatı verdi.

Kendisine iletilen mektupları tek tek okuduğunu ifade eden Başkan Tarhan, “Mektuplarda söz edildiği gibi yapılacak en güzel hizmet çocukları mutlu etmektir. Minik çocuklarımız son derece masumane ve doğal bir istekte bulunmuşlar. Ben de gereken talimatı verdim. Karne günü Yiğitcan Çiğa İlkokuluna kar gönderiyoruz. Tüm çocuklarımızın mutlu olması için Mezitli Belediyesi olarak çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA