22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Balıkçılar denizde, martılar peşlerinde kısmetini arıyor
   

Akdeniz’de martılar, avdan dönen balıkçı teknelerini karşılayarak karınlarını doyurmaya çalışıyor. Yüzlerce martının karınlarını doyurmak için balıkçı teknelerini takip etmeleri güzel bir görüntü ortaya çıkarırken o anlar drone ile görüntülendi.

 
   

Sahil kenti Mersin’de hava sıcaklığının son günlerde artması Akdeniz’de fırtınaların azalmasıyla birlikte balıkçı tekneleri de avlanmak için düzenli olarak açılmaya başladı. Sıcak havayı seven martılarda avdan dönen balıkçı teknelerini gün boyu balıkçı barınakların da bekler oldu. Erdemli ilçesinde bulunan balıkçı barınağında kıyıdaki tekneler de başta olmak üzere bir çok noktada bekleyen martılar, avdan dönen balıkçıları görmeleri ile hep birden harekete geçiyor. Barınak dışından itibaren tekneleri takip eden martıları ise balıkçılar ıskarta balıklarla besliyor. Yüzlerce martının beslenmek için tekneleri takip etmesi ise drone ile görüntülendi. Sürekli denize çıkarak rızıklarını aradıklarını aktaran kaptanlardan Emre Balkış, ”Bu vesile ile martılarla da arkadaş gibiyiz. Elimizden geldiğince müşteriye gitmeyecek ıskarta balıklarla da onları beslemeye çalışıyoruz. Biz denizden kısmetimizi aradığımız da onlarda bizi bekliyor, bizle beraber kısmetini arıyor. Bizde elimizden geldiği kadarıyla beslemeye çalışarak korumaya çalışıyoruz” dedi.

 

 

kaynak:iha

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA