22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

HÜNERLİ ELLER LÖSEMİLİ MİNİKLER İÇİN ÖRDÜ
   

Tarsus Belediyesi’nin örnek belediyecilik anlayışı ile düzenlediği Dayanışma Atölyelerinde, gönüllü katılımcılar bu sefer de lösemili minikler için bir araya geldi. Çocukların soğuk kış günlerinde ısınmalarını sağlamak ve onlara moral olmak amacıyla bir araya gelen katılımcılar Lösemili çocuklara hediye edilmek üzere bere ve boyunluk ördü.

 
   

Tarsus Belediyesi çok anlamlı sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Dayanışma Atölyelerine bir yenisi daha eklendi. Tarsus Belediyesi’nin sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile bir araya gelen katılımcılar sevgi ve umudun gücüne inanarak lösemili minik kalpler için bere ve boyunluk ördü. Atölye sonunda gönüllü katılımcılara Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Dinsever tarafından teşekkür belgesi verildi.

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’ Işık yaymanın iki yolu vardır: ya kandil olmak ya da yansıtan ayna. Lösemili çocuklarımızın, kalbinde ve masum gülümsemelerinde yer edinerek atölyeye katılım sağlayan onlara ışık yayan tüm gönüllü katılımcılara teşekkür ederiz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, umudumuz, en kıymetli hazinemizdir. Lösemili miniklerimizin bir an önce sağlığına kavuşması dileğiyle ‘’ diye konuştu.

 

“BİR AN EVVEL HEPSİNİN SAĞLIĞA KAVUŞMASINI İSTİYORUM”

Dayanışma Atölyesinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden gönüllü katılımcı, “Bugün burada, böyle maneviyatı yüksek bir atölyede bulunmak bizim için çok kıymetli. Günlük hayatımda sık sık ördüğüm ürünler bu sefer de minik kalplere moral olacak. Bir an evvel hepsinin sağlığa kavuşmasını istiyorum. Bizlere çocuklarımıza destek olma imkânı tanıdığı için Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a çok teşekkür ederim’’ diye konuştu.

 

‘’İYİLİKLER PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR’’

Çocukların çok değerli olduğunu dile getiren gönüllü katılımcı, “Tarsus Belediyesi’nin böyle bir atölye düzenlediğini öğrendim. Lösemili çocuklarımıza destek olmak, onların yüzünde tebessüm oluşturma imkânını bulmak benim için çok kıymetli. Daha önce düzenlenen dayanışma atölyesine de katılım sağlamıştım. Bizlere bu güzel hissiyatı yaşattığı için Tarsus Belediyesi'ne ve Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyorum. İyilikler paylaştıkça çoğalır’’ dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA