22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

BAŞKAN BOZDOĞAN, YAPIMI DEVAM EDEN PROJELERDE İNCELEMELERDE BULUNDU
   

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Yatırım Yılı ilan ettikleri 2022 yılında hayata geçirilecek olan projeler için çalışmalara son hızla devam ediyor. Bu kapsamda kente yeni kazanımlar sağlamak için kolları sıvayan Başkan Bozdoğan, yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacak olan 75. Yıl Kültür Merkezi, Vuslat Düğün Salonu, Kent Meydanı, İsmet Paşa Mahallesi Kentsel dönüşüm çalışmaları ve diğer projeler için sahada incelemelerde bulundu.

 
   

Tarsus Belediyesi örnek belediyecilik anlayışı ile sağlık, eğitim, sosyal ve kültürel hizmetlerden de taviz vermeyerek 2022 yılını yatırım yılı ilan etmişti. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan projelerin ivme kazanması ile Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sahada devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Bozdoğan’ın ilk durağı Berdan Nehri yanındaki düzenleme çalışmaları oldu.  Peyzaj çalışmalarını inceleyen Başkan Bozdoğan ‘’Berdan Nehri’nin gerdanlığını takıyoruz’’ dedi. İsmetpaşa Mahallesinde devam eden Kentsel Dönüşüm çalışmaları da son hızla devam ediyor. Kentin birçok mahallesinde başlayacak olan dönüşüm hareketi ile Tarsus’un çehresinin değişmesi ve halka konforlu bir yaşam sunulması hedefleniyor. Yıllardır çeşitli sorunlar sebebi ile çalışmaların devam ettiği 75.Yıl Kültür Merkezi’nde de incelemeler yapan Başkan Bozdoğan, ‘’ Kültürün ve sanatın başkenti Tarsus’a hak ettiği unvanları tek tek teslim edeceğiz’’ diye konuştu. Tarsus Belediyesi tarafından yapılan bir diğer proje ise Kültür Merkezinin yanında bulunan arazide de başlıyor. Alanda hayata geçmesi planlanan proje çok yakında vatandaşlarla paylaşılacak. Vuslat Düğün Salonu’nun bulunduğu alanda yapılması planlanan Kent Meydanı projesi de meyvelerini vermeye başladı. Bu kapsamda Başkan Bozdoğan, kente layık bir kent meydanı kazandırmak için çalışmalara son hızla devam ediyor.

 

KENT HER ALANDA DEVAM EDEN PROJELER İLE TAÇLANIYOR

2022 Yatırım Yılı projelerini vatandaşlarla buluşturmak için sabırsızlandığını ifade eden Başkan Bozdoğan, ‘’ Birlikte yürüdüğümüz, birlikte çalıştığımız, birlikte ürettiğimiz, projelerin yanı sıra dolu dolu geçecek olan 2022 yılında vatandaşlarımıza hizmet etmeye ve kentimizin her alanda projelerimiz ile taçlanması için çalışmaya devam edeceğiz ’’ dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA