22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

BAŞKAN YILMAZ, ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
   

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bir mesaj yayınlayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

 
   

Türk milletinin nice kahramanlık destanlarında; fedakar ve cefakar anneler ile onların yetiştirdiği kahraman evlatlarının izi olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz; “Bizi biz yapan değerleri gelecek nesillere taşıyan anneler, karşılıksız sevgileri, şefkatleri ve sonsuz özverileri ile başımızın tacıdır. Onlara layık evlat olmak da bizlerin yerine getireceği en önemli görevdir” dedi.

“Annelere verebileceğimiz en güzel hediye, huzur, mutluluk ve güven içinde yaşayabilecekleri bir dünya” diyen Başkan Yılmaz; “Başta şehit annelerimiz olmak üzere, kıymetli eşimin, tüm annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde hisseden tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Göreve gelir gelmez Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) tarafından hazırlanan Avrupa Yerel Yaşamda Kadın-Erkek Eşitlik Şartı’nı imzaladıklarını da hatırlatan Başkan Yılmaz; “Kadınların iş hayatındaki adımlarını hızlandıran 46 branştaki Teknik ve Mesleki Eğitim kurslarımız (TORTEK), psikolojik ve sosyal danışmanlık hizmeti verdiğimiz Kadın ve Çocuk Danışma Merkezimiz, Kariyer Merkezimiz, ücretsiz düzenlediğimiz kültür, sanat, spor kurslarımız ve birçok projemizle kadınlarımızın yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Çünkü biz büyük bir aileyiz.  Kadınlara yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu düşünüyoruz. Gelecek nesillere daha güzel bir Toroslar, Mersin ve Türkiye bırakacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA