22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Yenişehir Belediyesi Göçmen Balık Pazarı’nın yapımında sona gelindi
   

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından vatandaşların taze ve uygun fiyata balık alabilmesi amacıyla Eğriçam Mahallesi’nde yapılan Yenişehir Belediyesi Göçmen Balık Pazarı’nın inşaatı tamamlandı. 1108 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ve içerisinde 11 balıkçı dükkânın yanı sıra pişirim alanı, manav ve kafeteryanın da yer alacağı balık pazarı kısa sürede hizmete açılacak.

 
   

Mersin Yenişehir Belediyesinin ilçe genelinde yapacağı balık pazarlarının ilki olan Göçmen Balık Pazarı’nda sona gelindi. İnşattı tamamlanan balık pazarının çevre düzenlemeleri de başladı. Balıkçı dükkânları, pişirim alanı, manav ve kafeteryasıyla Yenişehir halkına hizmet verecek Göçmen Balık Pazarı’ndan sonra Yenişehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi’nde de yeni bir balık pazara yapacak.

Eylül ayında hizmete açılacak

Vatandaşların taze balığa ve uygun fiyatlarla ulaşmaları için bu hizmetin önemli olduğuna dikkat çeken Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Şubat ayının sonunda temelini attığımız Göçmen Balık Pazarımızın inşaatını tamamladık. Eylül ayında yeni balık sezonu ile birlikte burayı hizmete açmış olacağız. Hijyenik ve modern bir pazarda hemşehrilerimize taze ve ucuz balık sunmayı hedefliyoruz. Hürriyet Mahallemizde bulunan dere boyu semt pazarımızınız hemen bitişiğinde de ikinci balık pazarımızın yapımına başlayacağız. Onu da kısa sürede tamamlayarak hizmete açacağız. Balık pazarları hem esnaflarımız hem de hemşehrilerimiz için iyi olacak. Halkımızın besin değeri çok yüksek olan deniz ürünlerine uygun fiyatlarla ulaşmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA