22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

VAHAP SEÇER %73 GÖREV ONAYI ALDI!
   

Metropoll Araştırma Mersinlilere “Vahap Seçer’in Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapış tarzını onaylıyor musunuz?” diye sordu. “Onaylıyorum” diyenlerin oranı %73’ü buldu. %45,1 oy ile seçilen Seçer’in aldığı %73 seviyesindeki bu yüksek onay Seçer’in sadece kendi seçmen tabanında değil AKP’li, MHP’li ve HDP’li seçmenler tarafından da onaylandığını gösterdi.

 
   

Metropoll Araştırma Şirketi, Türkiye genelinde yaptığı araştırmalar çerçevesinde Mersin’de de 13 ilçede tabakalı örnekleme yöntemi ile ağırlıklandırma uygulanarak 12- 22 Kasım tarihleri arasında toplam 3053 kişiyle görüşmüştür. Araştırma 0,95 güven sınırları içinde +-/1,74 hata payı ile gerçekleştirilmiş, alan çalışmasında CATİ (Bilgisayar Destekli Telefon Görmesi) yöntemi tercih edilmiştir.

Araştırma sonuçlarına göre Mersinlilerin Büyükşehir Belediyesinden memnuniyeti yüzde 70,7 olurken Başkan Seçer’den memnun olanların oranı yüzde 70,9 oldu.

Araştırmaya katılan vatandaşlara sorulan bir başka soru ise Vahap Seçer’den neden memnun oldukları. Mersinliler Seçer’den “halkın ihtiyaçlarını önemsediği”, “vizyon sahibi güçlü bir lider olduğu”, “tüm Mersinlilere eşit davrandığı”, “dürüst ve  güvenilir olduğu” için memnun olduklarını ifade ettiler.

Metropoll Araştırma Şirketinin araştırma notunda, “2019’da yüzde 45,1 oy alarak seçilen Vahap Seçer’in desteğini yüzde 70 üstüne çıkararak Mersin’de tüm kesimlerce yüksek bir memnuniyet elde ettiği ve bu yüksek destekle siyaseten büyük bir başarıya ulaştığı görülmektedir” değerlendirmesi de yer aldı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA