22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Büyükşehir, Beşyol Plaza Kavşağı’nda Düzenleme Çalışmasını Başlatıyor
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelini daha güvenli ve daha konforlu yol ağlarıyla örmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalarına bir yenisini ekleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi tarafından Ulaşım Dairesi’nin ‘Trafik Master Planı’ kapsamında; Yenişehir ilçesi Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı ve Barbaros Bulvarı kesişimindeki Beşyol Plaza Kavşağı’nda düzenleme çalışmasını başlatıyor. Yoğun trafiğin yaşandığı bölgeye ilişkin vatandaşlardan gelen talep üzerine 13 Aralık Salı günü başlatılacak olan çalışmanın 22 Aralık Perşembe günü tamamlaması planlanıyor.

 
   

Çalışma bölgesinde kuzey ve güney akslarını kullanan araçlar için alternatif güzergâhlar belirlendi

Kuzey aksından gelen araçlar Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı üzerinden batı istikametine yönelerek Göçmen Katlı Kavşağı’ndan, güney aksından gelen araçlar ise Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı üzerinden doğu aksına yönelerek Sevgi Katlı Kavşağı’ndan yola devam edebilecek.

 “Kuzey- güney aksını trafiğe komple kapatacağız”

Ulaşım Dairesinde teknik şef olarak görev yapan Bilal Ay, çalışma hakkında şu bilgileri verdi:

 “Bölgeden gelen şikayetler üzerine yapmış olduğumuz sayımlar ve ‘Trafik Master Planı’ çerçevesinde vatandaşlarımızın trafikteki aksamalarının ve karbon emisyon salınımının en aza indirgenmesi için yapacağımız çalışmalarda kuzey- güney aksını trafiğe komple kapatacağız. Çalışma esnasında vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için bölgede şerit daraltma (kısmi kapatma) sistemine gideceğiz. Aksi bir durum yaşanması halinde ise çalışma bölgesinde trafiği komple kapatıp vatandaşlarımızın trafik işaret ve işaretçilerine uyarak alternatif güzergahlara girmelerini sağlayacağız.”

“Vatandaşlarımız için 7/24 tüm ekibimizle sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz”

Çalışmanın 13 Aralık’ta başlayıp 22 Aralık’ta tamamlanacağını da sözlerine ekleyen Ay, “Barbaros Bulvarı’ndan Dumlupınar Caddesi’ne ve Barbaros Bulvarı’ndan kuzey kısmına ‘U’ dönüşü sağlanarak vatandaşlarımızın doğu-batı aksını ve Dikenliyol Alt Geçidi’ni kullanmaları sağlanacaktır. Mersin’de vatandaşlarımızın evine daha güvenli bir şekilde gitmesini sağlama ve trafikteki bekleme sürelerini en aza indirme amacıyla yapmış olduğumuz çalışmalara bir yenisini daha ekliyoruz. Vatandaşlarımız için 7/24 tüm ekibimizle sahada aktif bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA