22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Mezitli’nin gönüllüleri destan yazdı
   

Mezitli genelindeki çalışmalarla Türkiye’de örnek gösterilen Mezitli Gönüllüleri, Belediyeye ait Meclis Salonu’nda bir araya geldi. 2014 yılından bu yana her geçen gün giderek artan sayıları ve genişleyen iş potansiyeli ile çalışmalarını sürdüren gönüllüler, Mezitli Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından koordine edilen programda özenle hazırlanan ‘Mezitli Gönüllüsü’kartlarını aldı. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve çeşitli STK’larınkatıldığı buluşmaya gönüllüler yoğun ilgi gösterdi. 7’den 70’e katılım gösteren gönüllüler arasında Güney Koreli Misa Shin ve çocukların da yer alması dikkat çekti. Gönüllüler daha sonra birlik ve dayanışma içerisinde iftar sonrasına oturdu.

 
   

MEZİTLİ GÖNÜLLÜLERİYLE GURUR DUYUYORUM

Gönüllülerle kocaman bir aile olduklarını ifade eden Başkan Tarhan “Mezitli’de başlattığımız gönüllülük uygulaması Türkiye’de bir ilk oldu. 9 yıldır gönüllülerimiz ile beraber yürüyoruz.Gönüllülerimiz ile birlikte yaptığı çalışmalarımızda gözüm hiç arkada kalmadı. Şimdiye kadar gönüllülerimiz belediyemizden hiçbir talepte bulunmadı. Kendileriyle gurur duyuyorum. Mezitli Serası, Halk Bahçesi, Gönüllü Serası, Gönüllü Evleri, Zabıta Birimi, İngilizce-Matematik-Türkçe ve benzeri kurslar, Aşevi, Örgü Evi, Bale Okulu, Oda Tiyatrosu, sokak hayvanları,el işleri, çevre temizliği, çeşitli spor dalları ve birçok alanda çalışan gönüllülerimiz var. Her geçen gün daha da arttığını görmek bizleri son derece mutlu ediyor. Bugün de ilçemizdeki gönüllülerimizle bir araya gelerek, etkinliklerin olumlu sonuçları üzerine görüşmelerimizi sağladık. Tüm gönüllülerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

HER ALANDA YANIMIZDA YER ALDILAR

Türkiye’de gönüllüğü oluşturmanın çok zor olduğunu dile getiren Başkan Tarhan, “Gönüllülerimiz sadece Mersin’de değil tüm Türkiye’de destan yazdılar. Her yerde Mezitli’nin gönüllülerini gördük. Pandemide harika bir çalışma yapıldı. Gece gündüz demeden belediyemiz ile koordineli çalıştılar. Maske üretiminden hijyen malzemesine kadar ellerinden ne iş geliyorlarsa kendi sağlığını hiçe sayarak çalıştılar. Pandemiyi en iyi şekilde geçirmemizde gönüllülerimizin çok büyük payı var. Yine son yaşanılan depremde cansiperane bir çalışma ortaya koydular. Yaklaşık deprem bölgesinden gelen 140-150 bin vatandaşlarımıza gıda ve giyim yardımına kadar her türlü çalışmada yer aldılar. Türkiye’de gönüllüğü oluşturmak çok zor fakat biz Mezitli’de başardığımızı düşünüyoruz. Umarım bu birlik ve beraberliğimizin devamı gelir” şeklinde konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA