22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Kılıçdaroğlu’ndan ’Memur Teoman’a’ ziyaret: ’Belge yakan’ memurlara da seslendi
   

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine verilen rüşvetleri reddeden ’Memur Teoman’a’ yaptığı ziyarette "Şu an parti memuru gibi çalışanlar belge yok etmeye çalışıyor. Bu devletin Memur Teomanlara ihtiyacı var" dedi.

 
   

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal KIlıçdaroğlu , İzmir'de kendisine verilen rüşvetleri reddeden 'Memur Teoman'ı' ziyaret etti. 

Ziyaret sonrası konuşan Kılıçdaroğlu, "Bugün Memur Teoman'ı ziyaret ettim. Memur Teoman bir devlet adamı, saygın bir kişi, gümrükte çalışıyor. Kendisine teklif edilen rüşvetleri almayan, almadığı için ikinci sınıf vatandaş muamelesi gören bir kişi. Bu kişiye sahip çıkmak, devlete sahip çıkmak demektir. Memur Teoman'ı ve ailesini ziyaret etmek benim için çok güzel bir olay.  Memur Teoman, 15 Mayıs'tan sonra çok daha güzel yerlerde olacak. Yine devleti için çalışan bir memur olarak görevini sürdürecek" ifadelerini kullandı. 

PARTİ MEMURLARINA SESLENDİ

Kılıçdaroğlu devlette çalışan ama parti memuru olarak çalışan kişilere de seslendi.

CHP Genel Başkanı "Şuan devlet içerisinde parti memuru gibi davranan, 15 Mayıs'tan sonra belgeler Bay Kemal'in eline geçer mi diye düşünerek belge kaybedenlere de seslenmek istiyorum: Hangi belgeyi kaybederseniz kaybedin, Bay Kemal yolsuzlukların izini bulacaktır. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını onların burnundan fitil fitil getirecektir. Bu devletin Memur Teomanlara ihtiyacı var. Parti memuru olup adı yolsuzluklara bulaşmış kişilere ihtiyacımız yok. Bütün Memur Teomanlara, bütün devleti için, vatandaşları için çalışanlara İzmir'den selam olsun. Bakınız Reza Zarrab adamlarına diyor ki: Gümrükten malı geçiremediniz, rüşvet verin diyor. Rüşvet verip de Memur Teoman rüşvet almayınca Reza Sarrab'a şunu söylüyor: 'Ne yaptıysam almadı." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

kaynak:gerçek gündem

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA