22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN İŞÇİLERİN MAAŞINA YÜZDE 75 ZAM
   

Tarsus Belediyesi’nde toplu iş sözleşme süreci tamamlandı. İmzalanan toplu iş sözleşmesi ile Tarsus Belediyesi’nde 696 KHK kapsamında ve İMAR Limited Şirketi’nde çalışan personellerin maaşlarında yüzde 75 oranında zam yapıldı. Bu kapsamda emekçi dostu belediyede en düşük işçi maaşı “26 bin 300 TL” oldu.

 
   

Tarsus Belediyesi’nde çalışan personelleri ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile Sendika yetkilileri arasında anlaşma sağlandı. Tarsus Belediyesi’nde DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası ile imzalanan toplu iş sözleşmesi ile Tarsus Belediyesi ve İMAR Limited Şirketi bünyesinde çalışan personellerin maaşlarında yüzde 75 oranında zam yapıldı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan emekçilere % 75’lik zam müjdesini verdi. Türkiye’de asgari ücretin 17 bin 2 lira olarak belirlenmesi üzerine personellerin maaşlarına zam yapmak üzere harekete geçen Başkan Bozdoğan, DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası ile imzalanan toplu sözleşme ile Tarsus Belediyesi’nde çalışan personellerin en düşük maaşının 26 bin 300 TL olduğunu belirtti.  Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan tarafından imzalanan sözleşmeye göre, 696 Sayılı KHK kapsamında çalışan belediye çalışanlarının; yıl içerisinde verilen eş yardımı, çocuk yardımı,  sorumluluk ve pozisyon farkı hariç alacakları en düşük maaşı 26 bin 300 TL oldu.

 

“EMEKÇİLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ”

Müjdeyi sosyal medya hesaplarından açıklayan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Tarsus Belediyesi olarak, DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası ile imzaladığımız toplu iş sözleşmesi ile çalışanlarımızın haklarını daha da güçlendirdik.  696 sayılı KHK kapsamında çalışan ve İMAR Limited Şirketi’nde çalışan mesai arkadaşlarımızın maaşlarında %75 oranında zam yaparak emekçilerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha gösterdik.  Tüm çalışanlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA