19:26  MTSO, ULUSLARARASı TEMASLAR VE SEKTÖREL ÇALıŞMALARA ODAKLANDı  22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU 

Toroslar’da Yol Genişletme Çalışmaları Sürüyor
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, trafik yoğunluğuna çözüm getirmek için kent trafiğinde önem taşıyan noktaların iyileştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde trafik yoğunluğunun rahatlatılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, trafik yoğunluğuna çözüm getirmek amacıyla kent trafiğinde kilit noktaların iyileştirilmesi ve geliştirilmesine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir ekipleri, yol güzergahı üzerinde bulunan binaların kamulaştırma işlemlerini tamamlayarak, binaların yıkım işlemlerini gerçekleştiriyor. Trafik yoğunluğu sebebiyle ulaşım sıkıntısı yaşanılan bölgede yürütülen çalışmalar tamamlandığında hem vatandaşların rahat ve kaliteli ulaşımı sağlanmış olacak, hem de olası trafik kazalarının önüne geçilecek.

8 BİNANIN YIKIM İŞLEMLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Toroslar İlçesi,  Milli Mücahit Rıfat Uslu Caddesi ve Gazi Osman Paşa Caddesi’nde yol açma ve genişletme çalışmaları kapsamında kamulaştırma işlemleri tamamlanan 8 binanın yıkım işlemlerini gerçekleştirdi. Vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli güvenlik tedbirleri alınarak başlanan çalışmalarda ekipler titizlikle çalıştı. 2 iş makinesi, 2 arazöz, 5 kamyon, 2 tır ve 10 personelle binaların, kontrollü olarak yıkımı gerçekleştirilirken, İl Emniyet Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ve zabıta ekipleri ile koordineli olarak çalışmalar yürütüldü.

Mersin genelinde açılacak yeni yollar sayesinde şehrin planlı gelişmesi ve trafik yoğunluğunun azaltılması sağlanacak. Büyükşehir, kent genelinde ihtiyaç duyulan noktalarda yol açma ve genişletme faaliyetlerini sürdürerek trafiğe nefes aldıracak.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA