22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET 

Zor Günlerde En Güzel Dayanışma
   

Hayırsever bir yurttaş, Koronavirüs salgınının etkisini artırdığı bugünlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla örnek bir davranış sergiledi.

 
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı alınan tedbirler ve yürütülen çalışmalarına tüm birimleriyle güç birliği içinde devam ediyor. Maddi ve manevi anlamda zor günler geçirilen bu süreçte Başkan Vahap Seçer öncülüğünde sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmetler devam ederken, hayırsever bir yurttaş da örnek alınması gereken bir davranış sergiledi. Hastane Caddesi üzerinde yer alan MER-EK büfesinden alınan somun ve diğer çeşitlerle birlikte 5 bin ekmeğin ücretinin tamamını ödeyen hayırsever, yurttaşların sofralarına mutluluk kattı.

MERSİNLİ HAYIRSEVERDEN YURTTAŞLARIN SOFRALARINA ÜCRETSİZ SICACIK EKMEK

Büyükşehir’in, kentin birçok noktasında bulunan toplam 38 MER-EK büfesi, virüs tehdidi sebebiyle hijyen tedbirlerini artırarak hizmete devam ediyor. Birlik içinde, yardımlaşarak atlatılmaya çalışılan bu süreçte, hem güvenilir hem de hijyenik olmasından dolayı yardımını Büyükşehir üzerinden gerçekleştiren hayırsever, Kuruçeşme Hastane Caddesi üzerinde bulunan MER-EK büfesinden alınan 5 bin ekmeğin ücretini ödeyerek, birlikten kuvvet doğar atasözüne anlam kattı.

TEKİN: “BUGÜN, İMKÂNI OLMAYAN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN GÜZEL BİR GÜN OLDU”

Hastane Caddesi üzerinde bulunan MER-EK büfesinde çalışan Arzu Tekin, “Bugün güzel bir olay için burada bulunuyoruz. Virüs nedeniyle bütün ülkede, dünyada büyük bir sıkıntı var. Bu bizi maddi olarak çok etkilemiş durumda. Halkımızın içerisinde maddi imkansızlıklar yaşayan insanların sayısı çoğaldı. Bağışta bulunan vatandaşımız belediyenin ekmekleri daha hijyenik ve çok daha güvenli olduğu için bizleri tercih etti” dedi.

Bugünlerde maddi anlamda desteğe ihtiyacı olan çok fazla kişinin olduğunu söyleyen Tekin, “Bugün onlar için güzel bir gün oldu. Hayırsever vatandaşımız da örnek teşkil etmesini diliyor. Bizim de arzumuz bu yönde. İnşallah devamı gelir” diye konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA