18:20  SERDAR ERKAN’DAN BAYRAM MESAJı: “BAYRAMLAR BARıŞıN, UMUDUN ,DAYANıŞMANıN VE KARDEŞLIĞIMIZI ARıMSADıĞıMıZ VE YAŞATTıĞıMıZ GÜNLERIDIR”  19:26  MTSO, ULUSLARARASı TEMASLAR VE SEKTÖREL ÇALıŞMALARA ODAKLANDı  22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı 

Mersin’de polis motosiklet tutkunlarını buluşturup, kask uyarısı yaptı
   

MERSİN İl Emniyet Müdürlüğü’nce yürütülen ’Ben de Kaskımı Takıyorum Projesi’ kapsamında, kent genelindeki yaklaşık 500 motosiklet tutkunu bir araya geldi.

 
   

"Kaskınız kaskonuzdur, kaza anında sizi korur" sloganıyla hayata geçirilen proje kapsamındaki etkinlik, merkez Yenişehir ilçesindeki Özgecan Arslan Barış Meydanı'nda gerçekleştirildi. Etkinliğe 500 motosiklet tutkunu katıldı. Burada stant açan polis, kaskın olası kazalarda hayat kurtaracağına dikkat çekerek, tüm motosikletçilerin kask takması gerektiğini vurguladı. Çeşitli eğitim sohbetlerinin yapıldığı organizasyonda, Türkiye Drag Şampiyonu Caner Kit'in özel tasarlanmış motosikleti ile sergilediği hız ve lastik yakma gösterileri ilgiyle izlendi.

Basın mensuplarına açıklama yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Yönetim Kurulu Üyesi Ganim Umu, "'Ben de Kaskımı Takıyorum Projesi'nde, TMF ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü olarak yerimizi aldık. Proje için bizler de mutluyuz. Federasyon olarak her daim bu tür etkinliklerin arkasında bulunuyoruz" dedi.TMF İl Temsilcisi ve Mersin Motosiklet Spor Kulübü Başkanı Yusuf Güder ise, "Mersin'de yaşanan motosiklet kazalarındaki en büyük ölüm olaylarının kask takmama sonucu olduğundan, böyle bir proje başlattık" ifadesini kullandı.Etkinlikte 'Şahin' olarak bilinen motosikletli trafik polisleri ile birlikte kortej oluşturan motosikletçiler, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde şehir turu atıp, trafikte motosikletin varlığına dikkat çekti.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 


  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA