22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Atatürk’ü Anma Satranç Turnuvasında ödüller sahiplerini buldu
   

Toroslar Belediyesinin 10 Kasım Atatürk’ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediği Satranç Turnuvasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

 
   
Toroslar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı olmak üzere iki kategoride gerçekleşen turnuvaya 64 sporcu katıldı. Yunus Emre Kültür Merkezinde pandemi kuralları çerçevesinde yapılan turnuvada sporcular, şampiyonluk için mücadele etti. Türkiye Satranç Federasyonu Mersin İl Temsilciliği ile birlikte organize edilen turnuvada 10 yaş ve altı kategorisinde; birinci Tamer Kayra Şen, ikinci Mehmet Soylu, üçüncü Gül Senem Başsarı olurken, 14 yaş ve altı kategorisinde ise Alperen Sadettin Özen birinci, Taha Şahin ikinci, Ege Arkan da üçüncü oldu. Birincilere bin TL, ikincilere 750 TL, üçüncülere de 500 TL para ödülü ile kupa ve madalyanın verildiği turnuvada tüm katılımcılara da günün anısına madalya verildi. Başkan Yılmaz, dereceye girenleri tebrik etti Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci yıl dönümü dolayısıyla gerçekleşen satranç turnuvasında dereceye giren sporcuları tebrik etti. Atatürk’ün; ’Ben sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ sözünü hatırlatan Başkan Yılmaz, "Biz de Toroslar Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin spora yönelmelerini önemsiyor, bilgili, sporcu kimlikleriyle öne çıkan, ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı ve teknolojiyi yakından takip eden bir nesil olarak yetişmeleri için mücadele ediyoruz. Onların her zaman yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Ulu Önderimiz Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82’nci yıl dönümü münasebetiyle düzenlediğimiz satranç turnuvamıza katılan tüm sporculara yeniden teşekkür ediyorum" dedi.  
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA