22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

Erdemli Belediyesi, pandemi sürecinde 3 bin aileye yardım etti
   

Erdemli Belediyesi, ‘Bir İnsanlık Projesi’ sloganıyla çıktığı yolda, yardıma muhtaç vatandaşların sesine ses veriyor. Erdemli Belediyesi Limon Çiçeği ekipleri, pandemi sürecinde de fedakarca çalışmalarına devam etti ve bu süreçte 3 bin ailenin yardımına koştu.

 
   

Erdemli’de sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar her yerde yardıma muhtaç vatandaşlara el uzatan ekipler, pandemi sürecinde erzak, kıyafet, kırtasiye, kişisel temizlik, hasta yatağı, tekerlekli sandalye temini gibi birçok alanda vatandaşların yanında oldu. Erdemli Belediyesi’nin, 2016 yılından bu yana halkın hizmetine sunduğu Limon Çiçeği ekipleriyle ilçede pandemi döneminde de aşsız ev kalmadı. Ülkenin farklı illerinde yaşanan afetlerde de anında harekete geçen ekipler, salgın döneminde dar gelirli vatandaşa destek oldu. Vatandaş ise yapılan çalışmalardan oldukça memnun.


Projenin her aşamasında ekipleriyle birlikte hareket eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bir tek kişinin aç uyumaması için ekipçe hiç durmadan çalıştıklarına dikkat çekti. Tollu, "Bizim yaşadığımız kentte, her bireyin belleğine, her bireyin beynine, şunu yerleştirmeye çalışıyoruz. Bu kentte yaşayan her bireyin fakrı zaruret içerisine düştüğü anda onu o zaruretten kurtaracak, onun her türlü ihtiyacını karşılayan bir ekip kurduk. Tamamı üniversite mezunu olan arkadaşlarımızı, bu işi ibadet aşkıyla yapan arkadaşlarımla kurduk. Erdemli’ de yaşayan her birey şunu çok iyi bilmeli ki, bende sıkıntıya düştüğümde, bende fakrı zarurete düştüğümde, benim belediyem beni ömrümün sonuna kadar muhannete muhtaç etmeden insanca yaşamamı sağlar, düşüncesini insanlarımızın belleğine yerleştirmeye çalışıyoruz. Güçlü devlet olmanın gereği de budur diye düşünüyorum. Geceyi aç geçiren bir tek kardeşim varsa, uyku bana haramdır. Mazlumları gözetmek, vatandaşın her derdinde yanında destekçisi olmak bizim asli vazifemizdir. Tüm kardeşlerimin sağlık koşullarında ve refah içerisinde yaşaması bizim sorumluluğumuzdadır. Sadece Erdemli’nin alt yapı sorunları değil vatandaşımızın her türlü ihtiyacı bize emanettir. İşte bu yüzden gece gündüz demeden, yorulmadan çalışacak, bir tek evi dahi desteksiz bırakmayacağız" dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA