22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET 

BAŞKAN YILMAZ, İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYİ SEVİNDİRDİ
   

Belediyecilik yatırımlarının yanı sıra ‘İnsan odaklı hizmet’ anlayışıyla takdir toplayan Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

 
   

Başkan Yılmaz, Değirmendere Mahallesi'nde yaşayan Işık ailesini sevindirdi. Bir romatizma türü olan 'Ankilozan Spondilit' hastalığına yakalanan ve Omurga hareket kısıtlılığı nedeniyle gündelik yaşamında zorluk çeken Ramazan Işık'ın (44), iki kızı ve eşiyle hayatını idame ettirdiği evinin mutfağı, belediye tarafından yenilendi.

Başkan Yılmaz'ın talimatıyla Değirmendere Mahallesi'nde aileyi ziyaret ederek, ihtiyaçlarını tespit eden belediye ekipleri, kullanılmaz haldeki mutfak dolaplarının yerine belediyenin atölyelerinde imal edilen yeni dolapları takarak, aileye teslim etti. 2,5 yıl önce bir kızlarını kaybeden Işık ailesi, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a yanlarından olmasından ve bu desteğinden dolayı teşekkür etti.

Hastalığı nedeniyle çalışamadığını belirten Ramazan Işık; "Ankilozan Spondilit' hastasıyım. Mutfağımız kullanılmaz haldeydi. Başkanımız bize ulaşarak yardım eli uzattı. Belediyemiz evimizin mutfağını yeniledi. Başkanımızdan Allah razı olsun. Kendisine başarılar diliyorum" dedi. Ramazan Işık'ın eşi Fatma Işık da, mutfağının eskiden çok kötü bir durumda olduğunu ve sağlıklı şartlarda yemek yapamadığını ifade ederek; "Mutfağım çok güzel oldu. Başkanımız Atsız Afşın Yılmaz'a bu desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah yolunu, bahtını açık etsin" diye konuştu.

“BİZ BİRLİKTE BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

İlçede ihtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştıran çalışmaların yanı sıra gönüllere de dokunan hizmetler yapan Başkan Yılmaz, Işık ailesine bir nebze olsa da destek olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Yılmaz; "Koronavirüs salgını nedeniyle ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimize dokunabilmek çok önemli. Yaptığımız bu yardım ile Işık ailemizin de yüzünü güldürebildiysek ne mutlu bize. Yeni mutfakları hayırlı uğurlu olsun. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin" şeklinde konuştu.

 
 
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA